| IcsD a întrebat:

Cum a fost primul vostru sarut si la ce varsta?
Cum ati prins curajul? Eu inca nu am experimentat... si nu stiu ce sa fac. imi este cam rusine.

6 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Pai. a fost bine pentru primul sarut.s-a intamplat in jur de vreo 12 ani cand i l-am furat colegei mele, mi-a spus ca ma place si eu mi-am facut curajul sa o sarut simplu...pai e foarte simplu ca fata. te lasi dusa de val, nu este nimic rau.in general podoaba cade pe capul nostru baietilor ca nah. tu nu trebuie sa faci nimic in special.deschizi gurita si te lasi dusa de valhappy

| Farcas a răspuns:

O sa ai timp si de asta, asteapta momentul potrivit happy
Nu ai de ce sa iti fie rusine, totul va veni de la sine si vei prinde curaj nu iti fa probleme in privinta asta.
Eu la varsta de 12 ani am avut primul sarut si a fost chiar frumos pentru ca a fost cu o persoana speciala, conteaza si asta happy

| divinuu a răspuns:

Primul meu sarut a fost cu un baiat de care nu prea imi placealaughingTin minte ca eu deschisesem ochii si el se agita akl sa iasa bine sarutul. iar pe mine ma bufnea rasul.I don't want to see.intr-un final l-am muscat de limba din greseala si am bagat o scuza ca ne-a vazut o vecina si nu ne mai putem saruta ca ii spune tateilaughing

| DeyCj a răspuns:

Fain. În urmă cu 13 ani am sărutat şi eu pe o fată de prima dată. Lasă-te dusă de val şi ai să vezi că nu muşcă. Numa să mai şi respiri când te sărută ca să nu te învineţeşti nu de alta.laughing

| MilkshakeShake a răspuns:

Atat de frumosday dreaming...si mie imi era rusine... dar m-am lasat condusa de "el"

| ladylady_2184 a răspuns:

Ooo super a fost

Întrebări similare