A fost super:Xeram in masina la un baiat ne duceam in club cand a oprit si mi-a vorbit foarte aproape...si mai aproape...pana a ajuns la buzele mele iar atunci i-am spus:ce faci? iar el a spus:taci si nu zice nimic...ok...asta am si facut si a fost soooooooooooper:X:X
Buna, a fost foarte emotionant pentru mine...eram foarte rusinoasa, aveam vreo 13 ani...si tocmai baiatul cu care sunt acum e cel care m-a sarutat pentru prima data...toata tremuram si ma temeam ca ma fac de ras... dar nu a fost chiar asa cum imi imaginasem...
Eu aveam 13 ani si ea 20, prima data m-ea fost rusine, si dupa un timp nu stia ce s-a faca saraca fata s-a scape de mine, k eu ai ziceam daca nu ma mai sarut te zic la parinti tai ca mai sarutat si acum nu mai vrei...
Pai, primul meu sarut a fost acum 4 zile. Eram cu o colega afara si cu iubitul meu. Eu am 12 ani jumatate si nu m-am mai sarutat pana atunci, dar el are 14 si a mai facut-o de cateva ori. A fost foarte sincer. Adica... noi ne spunem totul, suntem cei mai buni prieteni.
Asa ca i-am spus [pentru ca se ruga de mine] ca e ok, si ca ne putem saruta. Asa ca el a venit spre mine plin de emotii, dar nu m-a sarutat. Cand vroiam sa il sarut nu puteam, pur si simplu imi era rusine, si il luam in brate si incepeam sa rad. Dar, dupa vreo 15 minute, ne-am sarutat. M-am speriat cand am simtit limba lui in gura mea Asa ca m-am dat in spate si am spui ca ii ajunge. Azi dimineata m-am mai intalnit o data cu el si l-am mai sarutat. Acum a fost mult mai frumos pentru ca nu m-am speriat. Este minunat sa saruti daca iubesti persoana!:X
Eyyy la 14 ani, in autocar(loc foarte romantic). Ne intorceam din o tabara din Ukraina si ne jucam in spatele autocarului de-a piatra-foarfecele-foaia iar cel care pierdea trebuia sa se sarute.Am pierdut si a trebuit sa ma sarut.Nu ma gindeam la un french kiss dar... s-a intimplat si mam sarutat cu baiatul cu care ma intilnisem in tabara.Pe moment am uitat de tot(daca voi reusi sa ceva de genul asta)si am savurat momentul. A fost frumos!
AL meu tot intr-o sambata seara a fost, aveam 16 ani!
era un frig de niomebrie[parca].
i-am simtit buzele foarte calde sh moi
stiu :ciudata descriere! dar chiar asta am simtit
Bafta celorlalti!
A fost ciudat pentru ca imi era frica. Nu stiam cum se face si ma apuca rasul cand se apropia sa ma sarute. Si in loc sa ma las purtata de val, mereu ma gandeam ca nu o sa fac bine, ca o sa rada de mine, etc. Dar cel care m-a invatat a avut rabdare si intr-un final a fost ok.
Primul sarut a fost de halloween, anul trecut(2009) cand aveam 13 ani juma si a fost la o petrecere
ne jucam 7 minutes in heaven?(pentru cei care nu stiu, se alege un cupidon, iar acesta, legat la ochi, alege 2 pers care trebuie sa se duca intr-un loc, singuri)
noi ne-am dus in baie eu as fi vrut cu lumina aprinsa, dar el a spus ca mai bine cu lumina stinsa si am iesit si am stins-o.cand am intrat m-a luat in brate si m-a tinut strans.am vorbit putin, timp in care mi-a spus ca de fapt el aranjase sa picam noi 2.eu eram pur si simplu topita dupa el; cum ma tinea in brate m-a strans la pieptul lui si pur si simplu ne-am sarutat.cu cateva saptamani in urma ne mai sarutasem, dar simplu, nu french, ca mai fusesem o data impreuna
acolo in baie, paul a fost foarte delicat. pur si simplu si-a bagat limbutza in gura mea... a fost foarte frumos
eu eram fascinata de el, nu mai vedeam nimic in jur
dar ai grija, stiu ca am doar 13 ani dar nu va sfatuiesc sa va sarutati la vreo petrecere pentru ca exista riscul ca unul dintre voi sa fie baut, iar apoi risti sa uiti sau sa nu iti mai placa
ei bine, sarutul nu a fost decat inceputul unei relatii scurte, dar mirifice... dar tot cu un sarut s-a si sfarsit...
p. s. va rog, nu va luati de modul meu de scriere
Aaaaah... n-o sa-l uit niciodata . aveam 12 ani jumate, in spatele blocului mega romantic, da. deci il cunosteam de mult si eram deja cu el, dar in ziua in care ne-am sarutat, a venit spre mine, s-a uitat in ochii mei (eu stateam pe banca) si m-a sarutat. Prima data n-am crezut ca vrea un french si evident, n-am deschis buzele (hei, eram incepatoare ). dar al doilea a fost mirific
A fost.pfuuuu. era intr-o joi.eram dupa ore.era un meci de fotbal intre scoli.bineinteles ca numai la meci nu ne-am uitat noi.toata lumea era afara la teren.numai noi nu, eram in clasa la el.stateam imbratisati rezemati de calorifer si ascultam Soulja boyz-kiss me thru the phone:X. dupa ce s-a terminat meciu` si toata lumea plecase, am plecat si noi. m-a dus cam juma de drum pana acasaa ca trebuia sa se duca la niste tovarasi...si mi-a zis ca trebuie sa plece si ca vbm a 2 a zi la scl...ne-am uiat cateva secunde unul in ochii celuilalt.si ne-am sarutat:X:X. A fost very easy.pentru ca nu ma speria nici un gand gen:"daca nu mi iese daca nu stiu ce.".
A fost misto eram singura intr-un parc aveam vreo 13 ani si m-a sunat un prieten care eram topita dupa el a venit in parc s-a pus langa mine si mi-a zis eu vreau sati sopun ceva eu i-am zic ce si el zice sunt indragostit de tine eu am ramas ca o piatra maam uitast in ochi lui si se apropia de mine parca fugea pamantu de sub mine miera frica sa nu gressesc dar s-a apropiat si mi-a bagat limba in gurita mea si asta a fost
Primul meu sarut a fost pe la 14 ani... a fost cv neanuntat si asta l a facut special si unic... tipul m a luat d barbie si mi a zis sa ma uit in ochii lui...si atunci m a sarutat.In mom ala nu mai stiam ce sa fac da' m am lasat purtata de val si a iesit totul bine...bft celor care urmeaza sa o faca.
Pupici:*
Al meu a fost foarte special si... ne asteptat :X:X cu un baiatul cu care sunt acu :X:X:X
Fabianiba întreabă: