| innulea a întrebat:

Cum a fost?`si ce ati simtit atunci`cind va-tsi sarutat prima data...
a fost dulce, romantic? sau nu prea placut? va rog pareri. tongue

>- Si inca una`ati avut fluturasi de aia`in burtik? tongue

Răspuns Câştigător
| 2696 a răspuns:

Primul meu sarut a fost in clasa a 6 a ( a fost sarut frantuzesc...) si s-a intamplat in spatele salii de sport... a fost foarte ciudat deoarece baiatul m-a luat prin surprindere si nu aveam deloc experienta dar in timp am capatat:d

4 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

A fost fantastic dupa parerea mea. Si da! Am simtit legendarii fluturasi din burtica, dar ma simteam ciudat ca mi se parea ca se misca ceva in burtica mea si nu stiam ce. laughing)

| kidulinha a răspuns:

Primul sarut a fost pe la 10 ani dar presupun ca ala nu se pune... A fost asa intre copii, nu stiam ce-i ala laughing a fost ...ciudat, a fost french. si nu stiam ce sa facem cu limbile laughing si ne-am inecat. putinlaughing Dar sarutul. adevarat a fost acum, de curand, acum un anlaughing)) Si a fost f dulce si da, am avut fluturasi in burtik. S-a intamplat brusc si a durat mult big grin adica pe neasteptate si lung. Daca se putea, vroiam sa nu se mai termine.

| Just Kiddin' a răspuns:

Primul meu sarut a fost acum un an, intr-a 9-a la ONF... a fost cu un tip de-a 11-a, dar nu mi-a prea placut, ca a fost asa, prin surprindere. n-am simtit mare lucru. a fost french.

doar cu doi baieti am simtit fluturasi in stomac, dar pe ei nu i-am sarutat, ca mereu era cineva langa noi, ca musca in ciorba! sad

| m0nica a răspuns:

Paii...prima data cand m-am sarutat, nu a fost nici cu baiatul care imi place, s nici nu eram constienta de ceea ce fac.

Povestea e cam asa : laughing vara trecuta, parintii mei au plecat pentru 2-3 zile la o cabana cu bunicii unchii etc.

Eu nu am vrut sa merg deoarece pe mine nu ma atrag iesirile cu familia chatterbox

Asa caa am ramas acasaa devil [ home alone 6 laughing ]

Una din cele 2 cele mai bune prietene ale mele trebuia sa doarma la cealalta [ care este si vecina mea]

Asa ca am stat toate 3 pana la ora 2 afara.in drum laughing

La un moment dat a venit si iubitul unei prieteene.cu motorul love struck. si cu inca 2 prieteni...

Deci asa. unul era iubitul unei prietene, unul era viitorul iubit al celeilalte prietene, si unul... era verisorul fostului meu prieten.

Si asa a inceput sa imi faca fel de fel de complimente.

O data la 10 minute imi zicea : `` nu stiu cum a putut sa piarda varmiu asa cevaa``

Etc oh go on

Si la un moment dat a inceput sa ma sarute.

Nu am simtit nicio furnicatura nimic laughing

Aveam aproape 14 ani.
Si eram ametita laughing

In fine...

Sarutul calumea asa.
A fost asta iarna. cu prieetenul meu
Aici am simtit furnicaturi... fluturasi alea alea :p
love struck

adevarul este ca prietenul meu are un mod de a saruta.
de te da pe spate whistling

Ma saruta cat saruta. pana nu mai am aer laughing
Si apoi mapupa dulce in coltul guri. si tot asa pana ajunge la gropitza mea din obraz.