anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ați interpreta gesturile unei persoane într-un autobuz? Vorbim de două persoane de același sex. Una e mereu atentă la cealaltă, dar se preface că o ignoră, nu zâmbește nu se uită decât pe furiș la ea iar când nu se uită nu li se întâlnesc privirile.(Anonima) Cealaltă, (Anonima 2) obișnuia să se așeze lângă ea când prindea loc, sau cât mai aproape de ea, să o poată vedea. Anonima 2 coboară mereu prima din autobuz în fiecare zi, și când stă în față mereu se uită la Anonima când coboară, dar Anonima se preface că nu vede. În alte zile Anonima2 se face nevăzută, se ascunde prin spate, chiar dacă autobuzul e gol.

Curiozitatea mea este dacă este vorba de atracție și tot în același timp dacă este vorba de timiditate, dacă Anonima îi dă de înțeles celeilalte prin faptele ei că nu e interesată, sau dacă Anonima2 consideră că nu merită să riște să fie respinsă, dacă se simte evitată sau dacă pur și simplu nu este interesată. Știu că atracția presupune zâmbete, chestii... ambele sunt serioase, nici măcar un zâmbet, doar priviri trecătoare și ascunse.

E cam greu să-ți dai seama ce simt două persoane exact la fel, persoane care nu-și arată nici un semntiment. Vreau o părere vă rog.

7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU la "Dragoste si Sex"!

NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!

Toate cele bune.

| RemyHadley a răspuns (pentru bursuc001):

Ce categorie atunci dragule?

| bursuc001 a răspuns (pentru RemyHadley):

Adolescenţi, Conversaţii, Timp liber...

| Legolas10 a răspuns:

Deci sunt fete si din ce ai scris, se atrag inseamna ca sunt lezbiane, parerea mea e ca persoanele care sunt atrase de acelasi sex au ceva pe "CEREBEL" Dumnezeu ne-a lasat barbat si femeie, amundoi sa formeze o familie, e parerea mea.

| RemyHadley a răspuns:

hee hee nu am cerut păreri despre Dumnezeu. Poți considera că sunt bărbat și femeie, întrebarea mea era dacă la Anonima 2 e vorba de timiditate, frica de refuz pentru că Anonima dă impresia că nu este interesată, sau doar dezinteres. E o întrebare simplă, dar se pare că nimeni nu poate să-și ofere o părere.

Răspuns utilizator avertizat
| RemyHadley a răspuns (pentru MadScientist):

laughing ce e ciudat la site-ul ăsta e că nimeni nu-ți răspunde la întrebare, ci de ce ai pus-o... trist.