Buna! Eu as proceda in felul urmator - as raporta respectivul cont de facebook pentru detinere si postare ilegala de fotografii fara acordul meu. Prin raportare, contul respectiv se va bloca automat si nu nu-l va mai putea folosi si nici sa-si faca alte conturi pentru ca incalca regulile de utilizare facebook.
Sper ca te-am ajutat!
Mult succes iti doresc!
O prietena de-a mea a primit poza cu ea si cu alte persoane.Nu stiu daca ea avea fotografia aceea.Dar nu i-a spus nimic acelei persoane sau sa-i faca un rau.Este anonima nu are poze pe facebook nimic.Nu stiu cu ce ocazie ia trimis aceea fotografie cu ea si cu alte pers in aceea fotografie.
Am inteles, dar cel mai bine este sa raporteze acel cont de facebook. Astfel nu va mai avea astfel de neplaceri.
De curand, tot pe facebook, am primit de la un "anonim" un mesaj ca ma iubeste.Am pufnit in ras prima oara, iar usor usor am vorbit despre multe lucruri si mi-am dat seama cine e.Si ca raspuns la intrebarea ta->as fi mirata, incearca sa vorbesti si tu cu acea persoana, poate-poate vei afla cine e.
Noroc!
Persoana care a trimis poza respectiva este anonima cu un scop si a trimis poza tot cu un scop. As sfatui-o pe prietena ta sa vorbeasca cu anonimul poate afla de ce a facut asta.
E posibil ca anonimul sa fie printre persoanele din fotografie. Sau poate vrea sa dovedeasca ceva cu poza respectiva... Nu stiu, sunt multe posibilitati.
Spune-i sa incerce sa discute cu acea persoana fara sa dea detalii personale, daca intervine vreo situatie de genul, si daca se ajunge la vreo ceva neplacut, mai bine i-ar raporta contul si mesajele.
Bafta.