| andreiiiii1998 a întrebat:

Cum abordez o fata cu care nu am mai vorbit pe facebook?
Altceva in afara de banalul 'buna, ce faci?'.
Vreau exemple daca se poate.
P.S. : E o fata draguta si nu am interactionat pana acum cu ea in nici un fel (nici in realitate)
Daca are ceva importanta, ea are 15 ani, iar eu 17
Multumesc

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Am tot dat de intrebarea asta, si iti pot spune un lucru, nu iti fa planul dinainte, iti spun si de ce, ok, iti place, iar inainte sa intrii in vorba cu ea decizi anumite subiecte care sa le discuti, dar acele subiecte le vei termina de discutat cu ea mai repede decat crezi, apoi nu vei mai avea ce sa spui si se va asterne acea liniste cand nimeni nu mai spune nimic, si ce faci atunci? Te panichezi, si discutia va fi cam terminata. Daca iti place nu te gandii, spune-i un simplu buna, un subiect de vorbit se va gasi imediat, dar daca discutia va deveni lejera si nu vei mai avea emotii vei vorbii cu o mare usurinta fara sa te gandesti la ce vei spune, si va fi o atmosfera placuta, daca va fi si ea implicata in discutia va fi si mai bine, doar nu gandii prea mult ok laughing, asta iti face rau.

| Xpressurself a răspuns:

Nu merge cu buna ce faci. te uiti sa vezi ce ii place sau ce o intereseaza, ce anume ii place sa evidentieze si vorbesti despre acel lucru. daca ii atragi atentia te tii de povesti cu ea si incerci sa descoperi unde ii place sa iasa sau ce ii place sa faca, ca sa reusesti sa te intalnesti cu ea si sa o scoti din casa. daca nu iese nimic nu iese si gata nu are rost sa visezi. sunt fete destule nu merita sa te agati de una si sa iti pierzi vremea.
daca eu merg zilnic la sala si depun eforturi sa arat bine si normal ca imi place sa-mi spuna cineva ca ii place cum m-am dezvoltat, sa ma intrebe ce exercitii am facut ca sa arat asa, nu?
daca si-a facut o poza cu prietenele e normal sa comentezi despre faptul ca le sta bine impreuna in poza, daca si-a aranjat in special parul intr-o poza e normal sa comentezi si sa vorbesti despre asta. ca de aia si-a facut poza sa vada prietenii ce bine i-a iesit coafura. cam asa merge treaba pe facebook dar si in realitate. daca intalnesti o fata la biblioteca vorbesti cu ea despre carti, scoala si despre invatatura, daca intalnesti o fata la o competitie sportiva nu te apuci sa vorbesti despre pescuit cu ea, nu-i asa?
ideea este sa nu visezi si sa fii la subiect, apoi poti sa o conduci usor unde vrei tu, adica ii dai o intalnire, inainte insa tatonezi terenul ca sa stii ce decizii sa iei.
revin-o cu detalii, spune ce anume iti atrage atentia la pozele pe care le pune pe fbk.

| skyper07070 a răspuns:

Hei cf?, imi place poza ta de profil, te-as pune il lesa sa te pastrez doar pentru mine, serios mane trebuie sa iti vina pe moment, cand o sa te vezi cu ea ce o sa faci vei sta ca mutul nu vei face nicio gluma sa destinzi admosfera

| andreiiiii1998 explică (pentru skyper07070):

Ba da frate, nu am nici o problema cu asta, doar ca nu stiam ce sa-i spun sa sparg gheata, astfel incat sa nu par nici ciudat, nici plictisitor

| dianamariana10 a răspuns:

In primul rand,nu aborda NICIODATA o fata in stilul asta:,,hei,cf?``,, frumoaso cmf?`` sau nu insista daca vezi ca nu-ti raspunde.
O fata care se respecta nu va raspunde niciodata prea frumos la replici de agatat penibile sau la un mod de abordare specific unui cocalar.
Cel mai ok e sa ii spui ceva gen:,, Buna! Ce faci?``. Vorbeste frumos cu ea, fii sociabil, scrie corect.