Sigur ca ii raspund pentru ca e o intrebare destul de normala. Dupa ar putea sa ma intrebe despre mine, (cati ani am, ce imi place sa fac etc) in general feteleor le plac baietii care le intreaba diferite chestii despre ele. Si sa nu o intrebi din prima " Ai prieten?" Nu e bine, dupa ceva timp poti sa o intrebi si asta. Apoi discutia va merge mai departe si poate va intalniti. Dar sa nu fii prea stresant!
Bafta.
Hey...aceeasi varsta este si la mine..doar ca noi suntem impreuna de un an.dar lasa asta.... pai...ca sa te bagi in seama cu ea. daca e o fire mai gingasa...surprinde.o cu flori....stai mai mult timp prin preajma ei.(de exemplu noi ne.am cunoscut prin intermediul unui curs de chitara)... o invitatie in oras nu strica niciodata...incearca sa ai un contact vizual cu ea...asta conteaza cel mai mult! incearca sa intrebi persoane cunoscute ei...si vezi ce lucruri poti avea in comun cu ea! asta ajuta foarte mult!
Bafta!
Buna!
Daca nu ai mai vorbit cu ea pana acum ar trebui sa incepi cu un simplu "Buna".
Nu poti sa incepi altfel o conversatie...usor usor incepi sa-i pui cateva intrebari de baza, sa va cunoasteti.
Si sa scrii cat mai corect gramatical. Daca totul merge bine poate va vedeti si in realitate.
Sper ca am ajutat!
Din punctul tau de vedere, de fata, daca un baiat oarecare, cu care mai nu ai vorbit niciodata ti-ar scrie : 'buna, ce faci?', i-ai raspunde? daca da, ce ai vrea sa te mai intrebe dupa aceea?
Sigur ca ii raspund pentru ca e o intrebare destul de normala. Dupa ar putea sa ma intrebe despre mine, (cati ani am, ce imi place sa fac etc) in general feteleor le plac baietii care le intreaba diferite chestii despre ele. Si sa nu o intrebi din prima " Ai prieten?" Nu e bine, dupa ceva timp poti sa o intrebi si asta. Apoi discutia va merge mai departe si poate va intalniti. Dar sa nu fii prea stresant!
Bafta.