| pixie_8430 a întrebat:

Cum adica sa fiu reprezentant avon? ce faceti?

10 răspunsuri:
| AAAde a răspuns:

Dai comanda, prin internet, la firma pentru anumite persoane.primesti colet acasa cu produsele comandate din cataloage oferite de firma. e foarte fain! si eu sunt big grin

| vlaaddd a răspuns:

Primesti un catalog de la ei si umblii sa le vinzi produsele.

| girllll a răspuns:

Buna1de unde esti? ia id-ul meu florydanyela...ca eu sunt reprezentant si ma intrebi acolo ce vrei

| Elena1234456 a răspuns:

Adica vinzi si comanzi produse.

Răspuns utilizator avertizat
| Bethy3 a răspuns:

Sa fii reprezentant avon este un job, din care castigi ceva banuti si produse cosmetice.Compania iti trimite cataloage pe care tu le arati familiei, prietenior si alte persoane. Daca sunt interesate de anumite produse tu dai comanda pe inernet si primesti produsele acasa. Le distribui si strangii bani de la fiecare.Iti ramane si ceva ciubucwinking. Daca vrei sa te inscrii contacteaza-ma : bethy_joanna@yahoo.com

| AVON_6907 a răspuns:

Si eu sunt reprezentant. pentru mai multe detalii da-mi add la avoncosmetics_ro si iti zic tot ce vrei sa stii. pupici :*

| girllll a răspuns:

Buna. da-mi add : florydanyela si iti zic tot despre avon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica cu catalogu sa mergi la mai multi oameni in special prieteni si sa le arati gama de proguse avon si sa le spui ca avon are produse bune si eftine ceva in genu

| em2010 a răspuns:

Adica cu catalogu sa mergi la mai multi oameni in special prieteni si sa le arati gama de proguse avon si sa le spui ca avon are produse bune si eftine ceva in genu

Întrebări similare