anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum aflu ce stil vestimentar am?
Enumerati-mi cateva stiluri, si cum imi dau seama daca adopt acel stil de imbracaminte.

Răspuns Câştigător
| GlossyBabe a răspuns:

Poi exista 3 categorii mari si cateva mai micute:
1. Sport-trening, adidasi, sepci, ghiozdanele sport, tricouri adidas/puma/nike si de astea!
2. Elegant-adica pantofi cu toc,fustite,camasi, pantaloni tip stofa, posete elegante, paltoane, vestute elegante.
3.Casual-adica blugi,tricouri colorate,geci de piele,adidasi/balerini/sandale/cizme lejere,genti mari,in casual e inclusa tinuta de zi cu zi!
Si mai sunt office-adica fustite tip creion,ochelari(gen secretara); boho-adica floriceeele,salvari,maieuri largi,mai nebuneste!; flower power-Adica mult print de floricele, mai stilul retro, bentite in par, ochelari rotunzi, bratari impletite de piele!
Si mai sunt si stilurile influentate de o categorie muzicala-dubstep; hipster; punk; rock; electro; house; manele(sa nu fim rasisti) si asa mai departe! Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere! Fundiiita?

| anonim_4396 explică (pentru GlossyBabe):

Mie imi plac tintele, imi place culoarea negru, imi place stilul emo dar cu masura, si cateodata imi place sa ma imbrac finut.Si ador sacourile. laughing
Iti dau funda, dar.zi-mi si mie.ce stil am?

| GlossyBabe a răspuns (pentru anonim_4396):

Poi stilul tau e o combinatie intre emo/punk si casual! Nu e neaparat un stil! E un mix de stiluri, dar cu timpul vei gasi stilul care ti se potriveste!:*

3 răspunsuri:
| mariukka a răspuns:

In negru stil rock
cu fuste alb negru-clasic