Poi exista 3 categorii mari si cateva mai micute:
1. Sport-trening, adidasi, sepci, ghiozdanele sport, tricouri adidas/puma/nike si de astea!
2. Elegant-adica pantofi cu toc,fustite,camasi, pantaloni tip stofa, posete elegante, paltoane, vestute elegante.
3.Casual-adica blugi,tricouri colorate,geci de piele,adidasi/balerini/sandale/cizme lejere,genti mari,in casual e inclusa tinuta de zi cu zi!
Si mai sunt office-adica fustite tip creion,ochelari(gen secretara); boho-adica floriceeele,salvari,maieuri largi,mai nebuneste!; flower power-Adica mult print de floricele, mai stilul retro, bentite in par, ochelari rotunzi, bratari impletite de piele!
Si mai sunt si stilurile influentate de o categorie muzicala-dubstep; hipster; punk; rock; electro; house; manele(sa nu fim rasisti) si asa mai departe! Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere! Fundiiita?
Mie imi plac tintele, imi place culoarea negru, imi place stilul emo dar cu masura, si cateodata imi place sa ma imbrac finut.Si ador sacourile.
Iti dau funda, dar.zi-mi si mie.ce stil am?
Poi stilul tau e o combinatie intre emo/punk si casual! Nu e neaparat un stil! E un mix de stiluri, dar cu timpul vei gasi stilul care ti se potriveste!:*
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: