| Catalyn13Barcelona a întrebat:

Cum aflu daca o fata se gandeste la mine?

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Pai faza e ca nu poti sa aflii, ci doar sa iti dai seama din gesturi,etc.
Cel mai bine vorbeste cu ea pe mess,la scoala,sau unde o intalnesti,si vezi,daca chiar te evita,inseamna ca nu prea ai sanse,sau, cine stie thinking
Comunica mai muuuuuuuult cu ea,si doar apoi, intreab-o ceva de genu : ce parere are despre tine, sau chestii d`astea, si vei vedeawinking
Sau pune o colega/coleg care se intelege mai bine cu ea sa o intrebe ceva de genu : ''ce parere ai despre x azi am observat ca e chiar de treaba''.
Gen de apropo`uriwinking
Mult succes.
Daca vrei, iti dau id meu si mai vorbim asa poti sa imi explici mai bine situatiawinking

6 răspunsuri:
| 211wasgnij a răspuns:

Simplu, iti iei bocancii de iarna in picioare, astepti ca ea sa fi adormit, intri in curtea dansei si te-mpiedici de pisica ei, ii dai un sut si te minunezi cat poate sa zboare in aer, apoi tiptil ii intri in camera sa si ii apari in vis. Daca urla din toti rarunchii nu e de nasul tau.

| LoveForShania a răspuns (pentru 211wasgnij):

Fainlaughing
Dar la ce intrebare fenomenala pune, e posibil sa i dea pisica un sut.
Amuzant de la mine :*

| Catalyn13Barcelona explică (pentru LoveForShania):

Raspundeti ma sincer si nu mai faceti misto sad!

Da, da-mi id tau big grin

| LoveForShania a răspuns (pentru Catalyn13Barcelona):

L0ve_e_t0tul

Sa dai accept.

| LoveForShania a răspuns (pentru Catalyn13Barcelona):

Pai faza e ca nu poti sa aflii, ci doar sa iti dai seama din gesturi,etc.
Cel mai bine vorbeste cu ea pe mess,la scoala,sau unde o intalnesti,si vezi,daca chiar te evita,inseamna ca nu prea ai sanse,sau, cine stie thinking
Comunica mai muuuuuuuult cu ea,si doar apoi, intreab-o ceva de genu : ce parere are despre tine, sau chestii d`astea, si vei vedeawinking
Sau pune o colega/coleg care se intelege mai bine cu ea sa o intrebe ceva de genu : ''ce parere ai despre x azi am observat ca e chiar de treaba''.
Gen de apropo`uriwinking
Mult succes.
Daca vrei, iti dau id meu si mai vorbim asa poti sa imi explici mai bine situatiawinking