Pai sunt cateva modalitati.In primul rand ar trebui sa vezi daca parintii tai au poze cu tine cand erai micuta de tot. Daca nu au poze cu tine deja e un semn de intrebare.
Apoi ii poti intreba despre copilaria ta,daca vezi o schimbare brusca sau ceva de genul, e inca un indiciu.
Sau intr-o zi cand esti singura acasa, poti cauta bine de tot in fiecre coltisor al casei, sa vezi daca gasesti vreun act ceva de adoptie, dar sansele sa mearga sunt de 15%
Cred ca cea mai buna modalitate ar fi sa ii intreb totusi pe parintii tai, pentru a fi sigura 100%
Scumpa mea, ce importanta are daca ai ''o fosta'' familie sau nu? Conteaza ca acum ai niste parintii care tin cu adevarat la tine si te iubesc. Cauta poze mai vechi cu tine si vezi. Cat despre colegi, nu ca ar fi treaba lor. Vezi sa nu faca misto. Cel mai bine este sa-ti intrebi parintii ca altfel nu ajungi nicaieri. Oricare ar fi raspunsul gandeste-te ca iei au sacrificat atatea si au avut grija de tine atatia ani. Nu-i uita niciodata! Bafta! Sper ca te-am ajutat! :X Totul va fi bine ai sa vezi! >
Iei niste par de la maicata sau taicatu si faci un test ADN, doar ca te costa vreo 2 000-3000 Euro. Ce tio fi zis colegii aia ai tai de crezi ca esti adoptata?
Dar nu sunt adoptata )) doar ca am vb la scoala si ma gandeam oare oi fi sau nu? si i-am intrebat p parinti (dp ce am postat intrebarea)si nu sunt
keri22 întreabă:
misauratcuviata întreabă: