Cand un baiat te place,este diferit, comunica mai mult cu tine,te priveste mereu,vrea sa se bage mereu in seama cu tine,e foarte atent cu tine, se poarta foarte frumos,iti face complimente, te invita la un suc, daca este timid se inroseste la fata(nu numai noi fetele) Te priveste insistent, iar tu observi si cand intorci privirea spre el, el isi schimba privirea imediat in alta parte!
Sa sti ca nu e greu sa iti dai seama cand un baiat te place! :*
Funda?
Depinde daca este timid " te priveste pe ascuns iti zambeste dar mai rar, iti ia apararea uneori, ar fi cel mai fericit sa afle ca tu stii ca el te place dar ar nega ( de fata cu gasca ( fara sa realizeze ce face ) ), asta daca este ( timid ) " alte semne ar fi : " intra in vorba cu tine, iti cere un id de mess, pe fb te adauga la prieteni, cand intri pe mess repede iti spune sall ( sau cum saluta ), incepe sa iti spuna ca esti frumoasa etc ( complimente in general ) iti ia apararea " P.S in general toti baietii cand plac o fata sunt diferiti ( este atent la tine, se inroseste ( in unele cazuri ), va fi diferit in general fata de tine
Pai intreaba-l de ce crede acele lucruri dar nu stiu cum sa formulezi sa ( nu pari direct interesata sti ca dupa spune ca ii stai la picioare ), vorbeste mai des cu el, zambestei, mai spune cate un banc, intreaba-l daca are o alta parere despre tine fata de acum 2 ani ( ex ) ( dar toate aceste lucruri sa nu fie dintr-o data ca dupa isi da seama 1 cate 1 incet nu grabi pasul daca te place incepe el sa dea semne sti. si el da oarecum semne )
mai vorbim si imi spui 1 alta deocamdata nu stiu ce sfat sa iti dau ptc nu stiu ce fel de baiat este sti si nu iti inteleg foarte bine sitoatia ( e un tip amuzant, se compoarta doar cu tine asa, mai sunt si alte fete in grupul vostru etc )
A deci in cazul tau sa stii ca exista o simpatie pe care o are pentru tine daca e asa, deci te place!
Acum depinde si de baiat sti unii baietii isi exprima sentimentele diferit si acum depinde si varsta, ce varsta aveti?
Sti baietii mai mici de varsta pana in 15 ani sunt mai copilarosi si unii nu se gandesc ei la o relatie ci doar simpatizeaza fata asa cum se intampla la tine!
E acum noi fetele sa fim sincere unii baieti se maturizeaza mai greu dar conteaza si varsta, dar sa stii ca el te place!
KaryKarinuta întreabă:
HaruhiFujioka întreabă:
anonim_4396 întreabă: