Stiu doar sa schimb parole dar nu stiu cum sa afli.nu prea cred ca e posibil...
Poţi să cauţi cât oi vrea, că nu vei găsi aşa ceva, sau cel puţin aşa ştiu eu. Dar ce sunteţi aşa de obsedaţi, nu-nţeleg. Orice porcării vei descărca îţi vor aduce pagube doar ţie că de, ''încercarea moarte n-are''. Dar hai s-o luăm invers, ţie ţi-ar conveni să ţi se întâmple asta? E practic violare de intimitate, conturile respective au fost create pentru a şi proteja pe cei ce le deţin, nu ca să le cotrobăiţi voi prin ele sau ca să vă răzbunaţi. Eu una n-aş putea faca aşa ceva. De avertizez să ai mare grijă în orice descarci, s-ar putea să mişune câţiva hackeri pe ci pe colo şi să rămâi tu cu identitatea furată. Good luck on finding something that doesn't exists!
Sa furi parola la un id de mess.este greu, acum 1 an 2 era simplu dar Ym! a inceput sa se "Securizeze" din ce in ce mai bine pentru a nu aparea plangeri. apeleaza la un hecker bun, te va costa in jur de 5-10 euro programul
Nu poți. Dacă s-ar putea, nimeni nu ar mai avea intimitate. Nu vreau fundă, vreau doar să-ți zic ca poate tu nu conștientizezi că vei sparge intimitatea cuiva. Dacă ție și s-ar întâmpla? Ce ai face? Nu ai înjura acea persoana? Stupid people.
Vroiai sa inveti metode de a afla o parola?
Viziteaza site-ul meu, daca vrei sa afli parola
persoanei iubite sa vezi cat de incredere este ea
sau prietenii tai, afla ce cred despre tine!
sau alte motive pentru care vrei parola...
http://mmc-system.ro/hackers/home_page.html
Incearca si convingete...merge 100%.da site-ul mai departe.bft
Apelezi la programare . Daca iti este lene sa inveti programare si iti ia si foarte mult timp oricum... apelezi la programatori .
Chiar te pricepi la aflat parole? ma ajuti si pe mine te rog?
Mia999 întreabă: