Buna, pai e desigur foarte speciala pentru mine.este o persoana foarte de treaba, intelegatoare, calma, linistita(total contrar mie), eu de fel nu seman deloc cu ea moral, dar fizic semanam foarte mult.Este o mama foarte buna, grijulie, stie sa dea sfaturi foarte bune si e foarte iertatoare!
Zeita care mi-a vegheat somnul, care mi-a alinat durerea cu lacrimile ei, care a plans pentru durerile si implinirile mele, care mi-a vindecat trupul si mintea de foame si sete si care din pacate a plecat in ceruri mult prea devreme.
Ingerul meu pazitor:X.care mereu a fost iubitoare, intelegatoare, ajutatoare, cu rabdare, iertatoare, finuta. Tot ce e mai bun pe lume!:X
Salut.
Pai; iubitoare, buna la suflet, simpatica, darnica. Cea mai speciala fiinta!
Bye!
Salut.
Am uitat ceva; harnica, rabdatoare, cateodata nervoasa(dar apreciez faptul ca nu isi varsa nervii pe mine)prtetitoare.
Bye!
Mama e cea mai importanta fiinta din lume. Ea iti da viata, te vegheaza ani la rand pana cand reusesti sa te descurci si singur, dar niciodata nu te lasa in voia sorti si mereu vom fi copiii iubiti si indragiti ale mamelor noastre care din pacate au crescut mult prea repede.Mama mea e intelegatoare, iubitoare, imi confera libertatea necesara, dar nu este nici delasatoare.Nu as schimba nimic la mama.Este perfecta asa cum Dumnezeu mi-a dat-o.
:XMamica mea e cea mai tare :X o iubesc...sunt deschisa cu ea si nu ma sinchisesc sa-i spun ceva.Desi cateodata simt ca ea nu ma intelege...:*
Buna.
Eu pe mama mea nu pot sa ii fac nici un portretul ei, pentu ca mama e mama si va ramine mama ca ea mi-a dat viata si ma eucat si ma-a crescut, mama mea nu are cuvinte si nici comentariu, e o mama care mi-a alinat tot timpul sufletul si afost acolo cand am avut nevoi de ea si va fi pana la moarte langa mine, mama pentru mine insemna mia mult ca ori ce, nici aurul si diamantele nu pot sa imi inlocueasca mama pe care o iubesc si voi iubi pana la moarte si cred ca pentru toti e la fel, ce isi iubesc mama.
Mama mea e cel ma scum lucru care il am pe lume ea pentru mine siar da si viata daca am vreo boala si vede ca sufar miar lua durerile si necazurile mama mea e iubitoare ca toti. nu as schimba ca nimeni numik de la mama nu as da-o nu as schimba nimic de la ea as las-o asa cum e ea forumoasa rea urata buna
Fiinda care mi-a dat viata. Ceea care m-a spijinit la greu care s-a bucurat cand am luat un 10, ceea care langea langa mine la greu ceea care era alaturi de fiiecare data la zilele de nastere ceea care stii ce sa spuna in momentele nesigura ceea care ma ajuta la teme, ceea care ma cearta nu din rautate ci ca sa nu mai gresesc ceea care povesteste tuturor lucrurile amuzante ce mi se-ntampla cu toate ca m-as supara dar cred ca asa imi demontreaza ca ma iubeste ceea care fara sa ma-ntrebe ce am stii doar privindu-ma in ochii si de aceea o iubesc!
Portretul mamei!
Fiecare dintre noi are o mama.Mama este fiinta care da viata.Mama mea este pentru mine cea mai buna mama din lume.Ea este cea care mi-a vegheat primele zile din viata, cea care m-a ascultat mereu, cea care ma educat.A suferit atunci cand am suferit si eu si a ffost fericita atunci cand am fost si eu.Mama mea, din punctul meu de vedere este frumoasa.Mamei mele cred si cred ca oricarei mame ii place sa isi stie copii fericiti.Doresc tuturor copiilor din lume o mama ca a mea!:XSper ca te-am ajutat. Fundita?:X:X:X:X
Indiferent de orice kracter cu referire la paranti, NOI trebuie sa-i respectem si sa-i iubim neconditionat! citez : "iarta si vei fi iertat" s.a.m.d.
Cam asa
Mama mea are 39 de ani şi este o femeie foarte frumoasă. Este scundă, are ochi căprui şi pătrunzători, iar părul lung şi castaniu, îl are mereu aranjat şi pieptănat. Ochii ei sunt mereu blânzi şi mă privesc întotdeauna cu dragoste, duioşie şi căldură. De multe ori cu o simplă privire reuşeşte să mă calmeze sau să mă încurajeze.
Mama este o persoană harnică şi nu se plânge niciodată, indiferent ce are de făcut. În fiecare dimineaţă când mă scol dimineaţa, pe ea o văd în bucătărie pregătindu-mi micul dejun. Apoi mă duce la şcoală, iar de acolo merge la serviciu. Indiferent dacă este acasă sau la serviciu, mama mea este o persoană energică şi foarte entuziastă în tot ceea ce face.
Când sunt bolnavă, cine mă poate îngriji cu atâta bunătate ca mama?! Eu pentru toate acestea, o iubesc mai mult decât pe orice fiinţă din lume. Şi oricât voi face pentru ea nu va fi de ajuns. În câtvea cuvinte, mesajul meu pentru mama mea este acesta: "Mamă, tu eşti cea mai bună dintre mamele din lume. Aş vrea să cresc mare ca să poţi să fii mândră de mine, aşa cum sunt şi eu de tine".
ktyi întreabă:
anonim_4396 întreabă: