Pe mine una m-as simti ingrozitor, ca dupa 4 ani de iubire pura si sincera sa ma despart de aceea persoana.dar daca a facut ceva ingrozitor mie nu as mai vrea sa aflu nimic de aceea persoana iar daca ne-am desparti de ceva banal mas razgandi si as fuge imediat in bratele lui
Exact asa am patit si eu cu 4 ani in urma el a inceput sa umble cu toate fetele care ii ieseau in cale in timp ce eu imi petreceam timpul cu prietenii. Cand am iesit si eu cu un tip mult mai bun ca el a inceput sa-l ameninte dar vazand ca nu-i tine a inceput sa ma sune, sa ma caute, sa ma ceara in casatorie, dar nu l-am vrut am ramas doar prieteni asa cum si-a dorit intre timp fiecare ne-am casatorit anul trecut eu prima si el la o luna diferenta. Eu sunt fericita el nu. Asta e viata MAI BINE PRIETENI DECAT CASATORITI SI SA VA CERTATI TOT TIMPUL PT AMINTIRILE NEPLACUTE. DE AICI TU ITI TRAGI CONCLUZIILE SINGURA TU STI CE E MAI BINE PT TINE EU TI-AM DAT UN EXEMPLU
As accepta situatia si as merge mai departe, mai ales daca nu ai avut nici o vina si ai incercat si te-ai luptat sa mentii relatia acceptand sa faci si compromisuri de care tu personal nu te credeai in stare. Sunt clipe frumoase petrecute in acest timp si nimeni nu poate sterge cu buretele chiar daca persoana incearca sa para ca nu au fost aceste momente dar o sa sufere din cauza amintirilor.