| N1mka4eva a întrebat:

Cum ai putea face bani, daca ai 13 ani si nu ai voie sa muncesti? mi s-a pus o intrebare.Any idea? Inafara de parinti, bunici...

13 răspunsuri:
| cryssa a răspuns:

Iti vinzi organele, sau pe ale altcuivalaughing
alte idei nu amthinking
frateee ai 13 ani!
cere si u de la parinti ce naiba?!

| cryssa a răspuns:

Draguta, nu imi pasa
ma doare nu departe de coada!
poti sa ai cati ani vrei tu!
nu-i vina mea ca parintii aia saraci nu au bani sa iti dea!
nici tie nici surorii tale de 13 ani!tongue
luati-va de mana si duceti-va pe campii!

| cryssa a răspuns:

Nu draga, nu am coada
daca nu ai observat "nu departe de coada" este o locutiune substantivala, si inlocuieste un cuvant pe care nu am vrut sa ti-l adresez in mod directhappy
dar ce sa-i faci, fiecare cu mentalitatea lui si felul lui de a percepe lumea ce il inconjoaratongue

| cryssa a răspuns:

Eu nu am folosit nici un cuvant urat, daca nu ai observat(desigur, nu poti observa remarcile indirecte adresate pe un limbaj adecvatrolling eyes)
si nu am 6 ani sa ma uit la 101 dalmatieni, am alte preocupari care necesita putin mai multa materie cenusiehappy
si, daca nu ma insel, chiar m-ai invitat sa vorbesc uratbatting eyelashes
chiar in momentul in care ai spus " eu cred ca ai probleme grave" sau "Asta daca mama ta a rezistat bolii ce i-ai provocat-o cu mofurile tale"batting eyelashes
si, raspunsul meu dat anterior: "Iti vinzi organele, sau pe ale altcuiva" este un raspuns care, nu neaparat te jigneste pe tine, sau wathever, pe sora tarolling eyes
doar mi s-a parut...stupi ca la 13 ani sa vrei sa muncestistraight face
pana la urma, esti copil la 13 anirolling eyes
dar, fiecare interpreteaza cum ii doreste inimarolling eyes
in the end:noroc in cautarea unui joblaughing)

| cryssa a răspuns:

Bite meyawn

| SteffishoOr a răspuns:

Daca ai talent, poti face ceva Handmade si sa le vinzi happy

| N1mka4eva explică:

@cryss

Draguta, eu am 17 ani.Am o sora, insa, care are 13 ani si ar vrea sa isi cumpere un nou mobil.Care e problema ta? Apropo, daca insa ai probleme cu vederea, scrie clar in intrebare "in afara de parinti, bunici..."dar eh, romanul!
Chestia asta cu banii de buzunar de la parinti mi se pare o porcarie, credeti-ma! E ca si cum ai vrea un telefon, strangi bani de la parinti pentru. el si tot cu banii lor il cumperi.See my point? Este nefolositor.
Ah, si daca ai chef de donat organe, sa nu iti donezi creierul, pentru ca doar ar ocupa un loc in plus! Good luck! xD

| N1mka4eva explică:

@cryssa

Deci recunosti ca ai coadalaughing?
Nici nu imi pasa.Cuvintele tale nu ma fac mai desteapta, mai frumoasa, mai nu stiu eu cum de cat sunt acum! Doar iti obosesti degetele d la tastat!

Ceau

| N1mka4eva explică:

Uite, eu cred ca ai probleme grave.
Iubire, incearca sa pricepi ca eu nu te-am invitat sa vorbesti urat...ai putea foarte bine sa stai si sa-i spui mamei tale cum iti ocupi tu timpul.Asta daca mama ta a rezistat bolii ce i-ai provocat-o cu mofurile talebig grin
Ai vazut 101 dalmatieni in engleza? este o faza acolo, cu hotii si Cruella cand nu le iese planul, si eu am s-o zic pe romaneste:"Aii, shut up!".

tongue
Pupicei

| N1mka4eva explică:

Haha.laughingUn raspuns la care ma asteptam din partea unei persoane foarte "inteligente".
Doamne, ce "desteapta"laughing))rolling on the floor)

Pupici pupici!

| N1mka4eva explică:

I won't. I; m sorry. I just want to...to stop.

| DjJohnny a răspuns:

Pai burse la scoala(intre 50-1000 ron) daca te pricepi in anumite jocuri poti participa la concursuri si castiga bani(sansa e de 1 la 100) si in meserii ilegale(Nu cred ca vrei sa stai la Jilava 5 ani) cam atat sau sa ajuti pe cineva dar iti zic eu ca pe criza asta nu-ti mai da nimeni nimicabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era eu sa zic cum ai putea face rost de bani... da ma abtin