Te iubesc, fraiere.Hai la un meci si dupa aia la mine, bine?
Imbini utilul cu placutul
Pai, daca am o relatie cu el, i-as spune direct in fata, decoarece as fi sigura pe sentimentele mele
dar daca nu as avea o relatie cu el si ar fi decat o...atractie, nu i-as spune nimic
Asa cum ne-ai scris si noua, are aceleasi litere si aceleasi sunete.Cred ca numai noi fetele stim cum ne simtim atunci cand zicem pentru prima data "te iubesc„. Insa daca simti cu adevarat lasi emotiile si ii zici la fel de tare cum si simti.Succes si Sarbatori fericite!
Pai... ii poti spune prin mai multe mijloace. pe mess, fata in fata, printr-un prieten. Din pacate sunt multi care le este frica, frica de respingere, alteori teama de a se implica intr-o relatie, altii nu stiu cum sa se implice, mai ales teama sa nu se repete, acestea sunt cele mai negre temeri ale unui tanar!
Mai este si chestia ca daca el(ea) o place si ea (el) nu il place, si s-a implicat degeaba, persoana respectiva se simte dezamagit(a), va avea esecuri, de aceea nu ii zice de obicei ca o place sau sa ii placa!
Nu este simplu sa ii zici ca mie imi place de ea si ea la fel, mai intai trebuie sa va cunoasteti, caracterul fiecaruia in parte si dupa aia poti sa ii zici ca il placi.Mai direct, mai putin dureros. Nu trebuie sa ii spui neaparat cu "te iubesc ". Poti sa il faci sa isi dea seama prin gesturi de exemplu... Te uiti la el mai des si ii zambesti, intrii in vorba cu el [ despre una, despre alta ], dar... mai intai de asta trebuie sa ajungi la prietenii lui si sa ii faci sa creada despre tin eca esti o fata de treaba. O sa ii spuna ei
si inainte de ai spun lucru asta trebuie sa te asiguri daca si el te place poti observa asta atunci cand iti arunca priviri fulger pe sub coltul ochiului. atunci cand se apropie de un anumita prieten/a de a ta si incearca sa afle mai multe chestii despre tine. atunci cand nu se supara orice i-ai face.
dar asigura-te
si mult succes
funda. normal doar daca te-am putut ajuta
Apoi cred ca cu gurita!
nu stiu ori nu am inteles eu intrebarea ori nu te-am exprimat uh calumea!
Here4u întreabă: