Cred ca m-as uita fix in ochii lui sa vad ce intentii are si sa-i vad mimica fetei. L-as intreba de cand? cum? de unde ma cunoaste? A sa dintr-o data?
Dragalasho, in primul rand as vrea sa iti spun ca in medicina orientala perioada de inflorire in viata unei femei este de 7 cicluri de cate 7 ani (deci 49 de ani). Reciproca pentru barbati se masoara in 8 cilcuri de cate 8 ani (64 de ani). Cu alte cuvinte o femeie de 49 ani (la menopauza) este pe acelasi nivel cu un barbat la andropauza (64 de ani).
Acesta este motivul pentru ca multi barbati casatoriti cu femei de aceeasi varsta cu ei se cam de spart pe la 50 de ani si cauta femei mai tinere (cat ti s-ar pare de ridicol asta este realitatea).
Deci o diferenta de pana la 15 ani poate fi benefica si daca ai sa tii seama de asta ai sa vii la vorba mea. Cercetarile facute in domeniu au evidentiat faptul ca cele mai fericite cupluri din istorie au fost cele a caror diferenta de varsta a fost in medie 14. 5 ani. QED
Deci daca iti spune ca este indragostit, si iti place cat d cat de le ii raspunzi: "Oooook! Si?" adica ma inviti la o plimbare, ceva sa vad si eu cu cine am de-a face. Succes si multa fericire! (scuze de greseli ca trebuie sa plec si nu am avut timp de corectii)
In primul rand m-asi asigura ca nu face misto de mine iar apoi, daca arata bine i-asi accepta prietenia.(imi plac fetele mai mari ca mine)
As incepe sa rad, si mi-as vedea de drum, pentru ca sunt multi prosti in ziua de azi.
Si eu am avut o relatie de genu asta eu 17 el 23
inainte m-a intrebat daca am ceva impotriva faptului ca el e mai mare.
nu e nimic ciudat sau anormal.
doar ai grija.
E vreo 7 ani diferenta.Cam mult.Cred ca i-as spune mamei ce s-a intamplat si cand as iesi afara as avea grija sa nu ma intalnesc cu respectivu.As sta numai cu prieteni si pe acela de 24 de ani l-as sterge din viata mea.Pana la urma e un adult si nu stii ce ii trece prin cap.As fi foarte socata.Foarte socata.Plus ca multi adulti, mai ales daca sunt masculi vor mai mult ceva bazat pe relatii fizice decat sentimente.Bye!
Tie ti se pare ceva in neregula cu cineva care te place sau ti se pare ca la 24 de ani e o fosila ambulanta? Diferenta de varsta e decenta.
Daca nu ma cunoaste cum sa ma placa?
Daca nu imi stie defectele, daca nu stie caracterul
El ma place pentru ce par a fi si nu pentru ce sunt in realitate si asta e cam nasol
Sa fie situatia in cazul meu si sa ma abordeze cineva asa as fi surprins dar dupa as incerca sa discut mai multe cu persoana aceea, sa incercam poate sa ne cunoastem mai bine.
patrizia696 întreabă: