Pai sincer daca ai fi prima iubire. m-as intoarce la tine sau daca ai fost totul candva pentru ea. Daca are prieten las-o balta, daca nu are incearca sa ii spui ca inca ti la ea intr-o maniera oarecum eleganta. Ceva gen "Ti-am mai spus vreodata, pana acum cat de dor imi este uneori de tine sau cat de greu imi e fara discutiile noastre". chesti d-astea :X:X
Ceva in tine a reinviat si daca este asa inseamna ca mai vrei sa fii cu acea persoana, nu stiu parerea mea, depinde acum ce fel de persoana esti!
"Ti-a luat cam mult sa-ti dai seama ce-ai pierdut!"(am apucat sa trec peste...), apoi i-as intoarce spatele si as pleca zambind.
Daca numai ti la ea : Trebuia sa-ti fie mai demult cand probabil eram impreuna.
Daca tii la ea : Ce pot sa zic. si tu imi lipsesti uneori.
De fapt eu vreau sa ii zic ei si as vrea sa stiu cam ce raspuns as putea primi sa ma pregatesc din punct de vedere emotional sa trec cumva peste daca raspunsul care il da cel "negativ".
Sa te loveasca norocul si fericirea!
Sper ca te-am ajutat :*:* daca ai ceva probleme in cuceriri da-mi un mesaj privat ca rezolv tot
Pai sincer daca ai fi prima iubire. m-as intoarce la tine sau daca ai fost totul candva pentru ea. Daca are prieten las-o balta, daca nu are incearca sa ii spui ca inca ti la ea intr-o maniera oarecum eleganta. Ceva gen "Ti-am mai spus vreodata, pana acum cat de dor imi este uneori de tine sau cat de greu imi e fara discutiile noastre". chesti d-astea :X:X
Ar fi prea tarziu daca nu mi-ar mai pasa, l-as ignora, sa vada si pers aia cu e
daca inca mai inseamna ceva pentru mine, probabil as ierta pers desi nu merita
Maria_Ana_2001_AESh întreabă:
patrizia696 întreabă: