Sarcina este sarcina si apare la test nu conteaza ce fel de sarcina este daca testul facut cum trebui este pozitiv nu mai sta mai ales daca durerile si sangerarile au aparut extrauterina e periculoasa daca stai cu ea mai mult timp
Testul de sarcina este testul care iti arata daca esti insarcinata sau nu dar nu si ce fel de sarcina este iar acesta intrebare pe care ai pus-o arata ce mult tea interesat anumite lucruri despre sex ca de exemplu nu ai auzit de prezervative sau anticonceptionale? sau varsta isi spune cuvantul?
Imi pare rau k tu domnisoara nu ai inteles intrebarea mea poate nu m-am exprimat corect dar nu e vb de varsta aici stiu ce inseamna tot ce ai scris u mai sus si nu mai judeca oamenii dupa aparente desteapto
Din intrebarea ta acest lucru se intelegea iar daca stiai de ce ai mai intrebat ca ar trebui sa stii ca extrauterina se manifesta cu o intarziere a ciclului intre 3-6 saptamani apar dureri abdominale sangerari... dar cred ca am dreptate in privinta ta si tea deranjat raspunsul iar acest lucru dovedeste ca sunt desteapta
Inrtadevar m-am exprimat gresit datorita faptului ca faceam mai multe lucruri deodata dar intrebarea mea era " cand faci testul de sarcina, daca exista o sarcina extrauterina, testul iese pozitiv" intrebam daca se vede sarcina la test in acest context
Sarcina este sarcina si apare la test nu conteaza ce fel de sarcina este daca tia intarziat mai mult de 6 saptamani eu zic ca un control ginecologic nu strica mai ales daca ai dureri si sangerari sarcina extrauterina este foarte periculoasa in conditile in care stai prea mult iar testul de sarcina se face cel mai bine in a 7a zi de intarziere a ciclului la un ciclu regulat
Sarcina este sarcina si apare la test nu conteaza ce fel de sarcina este daca testul facut cum trebui este pozitiv nu mai sta mai ales daca durerile si sangerarile au aparut extrauterina e periculoasa daca stai cu ea mai mult timp
anonim_4396 întreabă: