| Antonik a întrebat:

Cum ar arata baiatul potrivit pentru. voi? Parerea cea mai buna primeste funda :*

Răspuns Câştigător
| freehugs a răspuns:

Vreau un baiat: care sa ma gadile sa ma ciupeasca sa mi puna piedica pe strada dar care sa stie si sa poarte o conversatie pe teme filozofice. un baiat care sa abereze dar sa fie si scurt si la obiect cand e nevoie.care sa stie sa glumeasca atunci cand trebuie.si care sa stie sa fie serios atunci cand se impune... O persoana care sa alerge cu mine in ploaie fara sa ii fie frica ca o sa si murdareasca adidasii Gucci, Nike, Adidas, etc.cineva care sa ma tina strans de mana care sa ma cifuleasca sa ma muste. Vreau un baiat al carui zambet sa ma topeasca. un baiat care sa ma stranga tare in brate un baiat care sa se uite in ochii mei fara a-mi spune nimic iar eu sa inteleg totul. un baiat care sa aiba initiativa sa ma conduca atunci cand am nevoie si sa se lase condus cand nu gaseste iesire.care sa-mi zica ca sunt frumoasa atunci cand sunt mototolita si imbracata in trening nu o persoana care imi zice : 'azi esti Buna Rau:X:X'. Cineva care se pricepe sa-mi faca complimente subtile care sa mi zica 'te avantajeaza culoarea asta' in loc de 'esti frumoasa'. Cineva care stie ca interpretez orice cuvant si care nu-mi bate apropouri un baiat care-mi zice cand si cum gresesc si care-si asuma vina atunci cand el o face la randul lui Cineva care intelege ca o relatie e formata din 2 ca fiecare are drepturi opinii si ca fiecare trebuie sa se implice intr-o anumita maniera.Nu toti o facem la fel de bine. dar pentru toate exista un inceput si un mod de a invata. Vreau un baiat care sa nu-mi aduca bijuterii sau Atentii de ziua mea ci un baiat care sa ma iubeasca atunci cand am nevoie de iubirea si indragirea lui, un baiat care stie ca. mi place ciocolata care stie ca imi place ploaia care stie ca mi place sa ma maimutaresc care ma intelege ca uneori sunt un copil retardat si alteori imi doresc sa port o dicutie care sa mi starneasca interesul.Cineva care intelege ca am un orgoliu prostesc si ma supar din orice. Un baiat care stie ca pentru mine nu conteaza cuvintele ci gesturile mici chestiile nebunesti care in ziua de azi nu mai conteaza pentru nimeni. Un baiat care sa ma opreasca in mijlocul trecerii de pietoni doar pentru ca vrea sa ma sarute. Un baiat care sa danseze cu mine oricat de prost s-ar misca. O persoana care sa-mi dea mesaj in timp ce suntem chiar unul langa celalalt.Cineva care sa ma sarute pe obraz.Cineva care vrea sa mearga cu mine pe o strada oarecare al carui capat nu stim unde e. cineva care nu se teme sa se rataceasca.cineva care sa riste caruia sa-i placa adrenalina. Un baiat care sa ma duca la gara si sa se urce cu mine intr-un tren la nimereala. Cineva care crede in destin. un baiat cu care pot sa ma duc in parcul de distractii care sa vina cu mine la un film horror si sa fie pregatit sa ma sperie cineva care sa arunce cu popcorn in mine. O persoana care intelege ca prietenii sunt foarte importani pentru mine cineva care intelege cand simt nevoia sa ies cu gasca la suc.Cineva care da libertate cat sa nu ma simt sufocata si care e gelos atat cat sa simt ca tine la mine.Cineva care nu ma judeca dupa aparente dupa prieteni sau dupa marca Hainelor mele, cineva care nu ma judeca dupa spusele altora ci dupa felul in care ma descopera ea. O Fata care isi doreste sa ma cunoasca care isi da seama cat de complicata sunt. Un baiat complex cu simtul umorului cu imaginatie pupacios realist dar si romantic cu picioarele pe pamant dar si visator si mai ales o persoana cu foarte multa imaginatie si spontan. O persoana care sa-mi starneasca interesul sa-l cunosc o persoana care ma recucereste in fiecare zi care uraste rutina si lucrurile comune. UN baiat care sa ma tina in brate noaptea si care sa se trezeasca cu jumatate de ora mai devreme doar ca sa ma priveasca cum dorm.Cineva care sa chinuie sa faca clatite oricat de mult fum ar iesi din bucatarie. Cineva care sa asculte o melodie si sa se gandeasca la mine, cineva care apreciaza un simplu curcubeu. care se bucura cand e soare. Un baiat caruia ii place mirosul primaverii, care vede dincolo de aspectul material al fiecarui lucru...esenta sa, o persoana care intelege ca lucruile materiale se duc destul de repede cineva cu care sa vad rasaritul, o persoana cu care sa ma simt in largul meu si care sa simt ca ma apreciaza pentru felul in care gandesc si pentru nebuniile pe care le fac.

3 răspunsuri:
| Victoria a răspuns:

Frumos, ochi patrunzatori(de preferinta albastri sau verzi), inalt(in jur de 1. 80, bine imbracat, rafinat, elegant :X

Răspuns utilizator avertizat
| sanda_5697 a răspuns:

Pentru mine baiatu potrivit este.este foarte fr.este inalt are km 1, 80 inaltime ochii caprui parul saten.si il iubesc foarte mult