Sti ce? Iti spui ca vrei ca iubitul/iubita ta sa fie inalt, frumos, destept, cu par bogat, suplu, cu ochi albastri, etc si cand o fi sa te paleasca amocul si intri in saptamana ai oarba si te indragostesti de un pirpiriu, chel, dolofenel... zici ca acesta-i cel mai frumos om din lume! Pentru ca te iubeste, te venereaza, este un om bun, altruist, ii plac copii, iti aduce flori, te ajuta, te intelege, o iubeste pe maica-ta, nu este mofturos, te vede cea mai frumoasa fata din lume! Si atunci...si tu il vezi asa! In legatura cu misterul, mai bine fara nici un mister, ca acesta inseamna minciuna sau omiterea adevarului.Si cand o sa vezi in ce consta misterul, mai bine te lipseai de el!
Nu conteaza chiar atat d mult aspectul fizic.totusi nu m-as uita niciodata la un boschetar nespalat care miroase f urat.
pentru mine este f important simtul umorului si sinceritatea.cam astea ar fi trasaturile d baza la care ma uit prima data.in rest nu stiu este f important sa stie sa ma respecte, sa stie cand ce sa zica si sa ma inteleaga, sa nu joace un rol ci sa fie el insusi.nu suport baietii gelosi si posesivi, deoarece eu sunt o fire mai libertina deci cer spatiu si libertate intr-o relatie.
imi plac provocarile, imi place sa descopar cu fiecare zi care trece ceva nou despre pers d langa mine. daca mi se ofera p tava isi pierde totul farmecul, deoarece imi place sa lupt pentru ce este al meu.asa ca o unda d mister nu strica niciodata.
Buna intrebare. nu prea mi-ar conveni sa aiba o unda de mister.nu prea imi place. pai sa ma indragostesc de el ar fi de ajuns sa ma respecte, sa arate bine, cu o situatie financiara buna.
Este deja cu mine . La inceput a fost foarte rece, dupa un timp caldutza si apoi a inceput sa friga, lol
Trasaturi de caracter Ma crezi ca o cunosc de destul de mult timp si inca ma mai minunez cateodata? este o gingasa;; ) dar are un caracter foarte puternic si este o luptatoare. Noi semanam foarte mult ca fel de a fi, se si spune ca cine se aseamana, se aduna, lol. Singura problema a fost cu 'orgoliile' care nu prea se impacau dar de destul de mult timp am reusit sa le lasam la o parte, ori ce am reusit sa facem impreuna, nu am reusit fiecare separat in toata viata noastra cum se spune, iar asta si cu parintii nostri 'in cap', ei ne prea fiind de acord cu faptul ca stam impreuna. Este foarte sigura pe sine, foarte familista si foarte incapatanata cand se loveste de o problema. Am trecut prin foarte multe lucruri impreuna si am reusit sa facem tot ce ne-am dorit pana acum. Este o fata care efectiv m-a facut sa ma simt mandru ca ea, este a mea, ori chiar nu as putea renunta la ea pentru nicio alta.
Hmmm. presupun ca bine educat nu orice nesimtit sa aiba judecata limpede intr-adevar sa nu fie un nespalat. Dar cel mai important sa ma iubesca nu sa se joace cu sentimentele!
anonim_4396 întreabă: