| midnight_2375 a întrebat:

Cum ar arata, pentru voi "viata perfecta"?

Răspuns Câştigător
| Jeremy1 a răspuns:

Lol, a spus "cum AR arata", deci e un exercitiu de imaginatie ce naiba veniti aici toti moralistii ca nu exista cand ea/el doreste doar sa stie cum ar arata aceasta viata perfecta in perceptia voastra?

Pentru mine viata perfecta ar fi cam asa: sa nu am grija zilei de maine, sa am o slujba foarte bine platita insa foarte usoara (cel putin in perceptia mea) si sa nu-mi ocupe totodata foarte mult timp din zi. Seara sa pot iesi cu prietena mea prin oras, dar nu la cine plictisitoare ci la petreceri cu prietenii.
Sa am posibilitatea sa calatoresc oriunde si oricand, sa am relatii prin toata lumea si sa am o oarecare reputatie pe plan mondial.
Deci, mai pe scurt, as vrea sa am o viata in care sa nu-mi lipseasca elementele prosperitatii si in care sa ma pot distra cat se poate de mult.

Vreau sa-mi traiesc viata.

12 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Inainte de toate imi doresc sanatate. Pe urma imi voi construi viata dypa bunul meu plac, daca o sa ma realizez prin intermediul fortelor proprii o sa spun ca e o viata perfecta, chiar daca mai apar si chestii dezagreabile. O sa-i spun perfecta, pentru ca face parte din felul in care vad eu perfectiunea, chiar daca luata dupa un sablon obiectiv nu este perfecta. O sa traiesc cu realitatea subiectiva.

| OanaG a răspuns:

Sunt de parere ca "viata perfecta" nu exista, cum zic unii oameni "am o viata perfecta", daca stai sa te gandesti lipseste ceva.chiar si un lucru neimportant. Chiar daca ai bani, masini luxoase, vile de sute de mii de euro asta nu`ti face viata perfecta.

Ca sa ai o viata perfecta trebuie sa fii realizata atat pe plan sentimental cat si pe plan profesional, in ziua de azi e ceva RAR!

| Rukhsandra a răspuns:

Nu exista " viata perfecta" straight face...

| andrei a răspuns:

Viata perfecta...thinkinghmm sa fiu pe Statia Internationala(in spatiu) sa am acolo o plasma de 2m patrati vreo 50 de frigidere pline cu pepsi si alte sucuri si mancare...multa macare buna:-> si in fiecare luna sa vina cineva sa imi mai aduca noi rezerve.

Si cele mai confortabile fotolii si canapele sa sa stau sa ma uit la tv toata ziua si filme frumaosebig grin

:->

| andrei a răspuns:

Viata perfecta...thinking hmm sa fiu pe Statia Internationala(in spatiu) sa am acolo o plasma de 2m patrati vreo 50 de frigidere pline cu pepsi si alte sucuri si mancare...multa macare buna:-> si in fiecare luna sa vina cineva sa imi mai aduca noi rezerve.

Si cele mai confortabile fotolii si canapele sa sa stau sa ma uit la tv toata ziua si filme frumaosebig grin

:->

| Spufff :x a răspuns:

Iubire love struck liniste love struck "bani?"-cred ca nu am face nimic fara ei cat de putini ar fi [sa recunoastem].love struck

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Sanatate in primul rand, sa am un bichoncryingsi f multi perusi, sa locuiesc la o casa :nu chiar vila oh go on, sa am o dacia loganwinkingportocalielaughing, si sa am si o piscina clarlaughingatat!

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

O viata cu final fericit, dar e imposibil pentru ca fiecare final are loc intr-un sicriu, la 2 metri sub pamant...

| A†Raç†iê dIncøLØ de mØrmaN†° a răspuns:

In lumea asta de ***... nu prea exista viata perfecta,. cel putin pentru minesad

| Floricell_4708 a răspuns:

La marginea unui lac, o vila alba cu piscina si decapotabila, in care traiau 4 persoane eu sotul meu frumos destept cu bani si ochi albastri, si cei 2 copii gemenii ai nostri fata si baiat cam atat...laughing

P. S.: Nu exista viata perfecta(stiu am multa imaginatie)

| aumih16 a răspuns:

Nu existat si nici nu o sa existe vreodata viata perfecta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad ca pentru multi viata perfecta. e o iluzie creata de americani. Tv/ Kfc/ Pepsi... De ce nimeni nu se gandeste la sporturi extreme? la o familie cu multi copi care sa te respecte? sau cine stie? un burlac care merge din party in party si se distreaza cu fiecare fata care o prinde?laughing

Întrebări similare