Baiatul ideal? Well... nu am un tipar anume, insa stiu sigur ca trebuie sa fie grijuliu, sa arate ca ii pasa, sa fie langa mine in momentele grele, sa stie sa se comporte cu mine, si sa fie foarte sincer. In rest, nu am preferinte din punct de vedere fizic, doar sa imi placa mie cum arata and that's it
Sa fie:un bun prieten, partener, iubit, ca un frate, ca un tata, ca un sef, un electrician, un tapiter, un mecanic, decorator, stilist, sexolog, psiholog, exterminator de gandaci, un bun ascultator, organizator, foarte curat, simpatic, atletic, cald, atent, galant, inteligent, creativ, tandru, puternic, intelegator, tolerant, prudent, ambitios, capabil, curajos, determinat, sincer, pasional...Ma mai gandesc
Fata ideala? Ah... Ceva de vis. Sa fie frumoasa si destepta. Da, sunt prea general, dar...
Baitul ideal = din pct de vedere fizic sau emotional?
Inteligent, politicos, manierat, dragut, milos, nu suport naivii, "catelusii" care se preteaza sa fie condusi de altii, exigentii, prosti. Gresesti, gresesti dar nu trebuie sa persisti.
@bent, corespunzi ?
"Se mai intampla sa comiti si greseli de tastare.
Daca as fi stat sa iau la bani marunti toate raspunsurile tale... "
Arata exact cum este iubitul meu.
Brunet, cu ochii albastri-verzui, inalt.
Respectos, tandru, iubitor...
Baiatul ideal...=
sa fie timid...sensibil...sa nu fie genul ''gigi muschi'', sa fie romantic...sa nu fie genul de baiat care este suparacios...sa fie fidel, sa aprecieze dragostea care ii este darita.si sa daruiasca aceeasi dragoste...sa nu fie pervers...sa fie deschis ...sa comunice ...sa spuna tot cel doare.tot ce are pe suflet...pentru a rezolva problema...
sa nu fie incapatanat....sa ma inteleaga.sa ma asculte.si sa fie asa cum vreau eu.
(eu mai am timp pentru baiatul ideal......pentru ca mis micuta... dar nha:*.)
:X:X
O fata inalta/draguta/comunicativa/amabila/sufletista/distractiva cu chef de viata/intelegatoare/... daca ar mai juca si baschet as cere'o de sotie! joce...
Baiatul ideal ar fi manierat, politicos, sincer, amuzant, activ, vesel, sa ma respecte.
dpdv fizic, nu prea conteaza pentru mine. prefer baietii inalti, insa nu neaparat, nu prea are importanta.
Em40 întreabă: