Pai o zi perfecta poate fi oricand ...de exemplu cand ma simt bine si sunt cu prietenii cu persoana iubita ...cand sunt cu cei dragi in excursie mai ales cu colegii. ...cand am un party... oricand poate fi
Nu stiu , O zi cu prietenii si party de dimineata pana. dimineata. De preferat in Londra sau in vama.
Deagle...Banii nu sunt totul in viata...Cu bani poti cumpara multe intr-adevar. Dar sunt lucruri Care nu pot fi cumparate cu bani...
-Iubirea...
-Prietenii
-Fericirea
-Sanatatea
.Si multe altele...
Eu cred ca degeaba ai bani daca esti trist si nu ai in jurul tau persoane care sa te iubeasca si pe care sa le iubesti...
Asadar eu cred ca banii nu au valoare...
Pt mine ziua perfecta ar fi sa fiu pe o insula pustie cu cel pe care il iubesc, sa avem tot ce ne trebuie, sa nu ne lipseasca nimic, el sa fie cu mine si sa ma iubeasca mult...
Uite o zi perfecta
Un tip se trezeşte dimineaţa, ia ziarul de la uşă, se uită pe numerele de la loto şi vede că i-au ieşit toate cele şase. Cum avea un serviciu pe care nu îl suporta, pleacă tacticos la serviciu, intră în audienţă la şef şi îl anunţă cu satisfacţie că demisionează.
Şeful spune că e alegerea lui, îi mulţumeşte pentru cei peste 20 de ani lucraţi în firmă şi îi dă un bonus de despărţire de 200. 000 de euro.
Omul, fericit nevoie mare, în drum spre loterie intră la reprezentanţa BMW şi cumpără cel mai scump model, în valoare de 200. 000 de euro.
Cînd să dea banii, este anunţat că, deoarece este clientul cu nr. 1. 000. 000, primeşte maşina gratis.
- Cînd e să ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros că a rămas şi cu cei 200. 000 de euro şi are şi BMW nou nouţ.
Trece pe la loto, ridică milioanele şi pleacă acasă.
Stă pe terasă, la o bere şi o vede pe soţia sa venind acasă, cu bicicleta. Moment în care trece pe stradă o betonieră şi o calcă.
- Asta e, zice omul, cînd e să ai noroc, ai noroc pînă la capăt!
O zi in care as fi cu iubitul meu sau cu prietenele mele... O zi in care nu m-as certa cu nimeni...
Lovemysoul, n-ai niciun stres
Ziua mea perfecta ar fi cea in care as putea sa alerg fara nicio grija.
O zi perfect a fost martea trecuta.
M-am trezit de dimineata cu zambetul pe buze, am vorbit cu prirtenul, a venit dupa mine si am mers la piscina. Am venit acasa, am facut un dus si am iesit cu el si cu prietenii la un suc.Pe urma am fost la o plimbarica in Felix, dupa care am mers pana la el. Ce poate fi mai perfect decat atat?
Pai scoala, fara note[doar 10] ( sa stau cu colegii sa jucam adevar sau provocare ), dupa afara pana pe la 10. dupa mancat penet conferinta cu colegii))).
glumeam.
cu prietenii dragi si cu familia ( niciodata amandoua odata) la iarba verdee sau undeva sa fie mult verdeee :X si cer senin. si fara banisi certuri
O zi perfecta ar fi ::sa ma sune prietena mea[cea mai buna] la 9 dimineata si sa-mi spuna hai la o cafea cu marius si florin[prieteni] ma duc stam vreo trei ore cum facem de obicei... apoi venim toti akas la mine sa gatim k iti dai seama la ora 12 ne rupe foamea mancam apoi ne uitam la filme [comedii only seara thriller] pana ne ia somnul. dup ne trezim toti la 5 dup amiaza la baie cu randul facem dus ne pregatim k ne ducem la scoala [seral de la 7 la 10; 30] boon la 6; 30 plecam, la scoala ne intalnum cu ceilanti din clasa toti din clasa suntem prieteni...[nooi am vorbit cu direktorul sa formam o singura class k toti ne cunoastem si suntem prieteni ...super distractie apoi luam aproape toti the buss si plecam la un parca de distractii[e luna parca in grecia ca acolo stau] si facem un tur la toate joc. toate masinariile de pe acolo. apoi pe la 3-4 dim. ne strangem toti si plecam akas prietena mea ramane la mine si barfim despre seara respectiva [eu stau singura in casa] frumos no?
pop
Pai... o zi perfecta din viata mea ar fi impreuna cu prietenii mei cei mai buni(sau cu baiatul visurilor mele...)intr-un loc unde m-as simti ca in rai si asculatand muzica noastra preferata...
O zi perfecta ar fi o zi in care as face ce vreau si as sta numai cu prietenii.
anonim_4396 întreabă: