anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ar fi viata omului fara muzica? incercati macar sa va imaginati asta si sa imi spuneti ce ati simti...

Răspuns Câştigător
| Dominicc a răspuns:

No music No life.

Cei dependenti de sunetul afrod, ar sau de fapt am intra intr-o stare monotona si inchisa.

Ai cauta cu disperare ceva placut sonor pentru a completa golul.

Ai simti ca nimic nu este complet in viata ta. Vrei sa te relaxezi, cauti o melodie. Vreai sa fi mai activ, cauti o melodie pe masura.
Vrei sa iesi din monotonia zilelor stresante, bagi castile in urechi si dai drumul muzicii intrand in lumea ta.

Nu stiu exact descrierea. Probabil nu s-ar termina niciodata, mereu ai adauga ceva.

3 răspunsuri:
| iLOVEquestions a răspuns:

Ar fi oribil...multi oameni iubesc muzica si nu pot trai fara ea...(ca mine!tongue)Fara muzica m-as simti pustie si. pur si simplu O-RI-BIL!
Sper ca o sa primesc fundita:*

| Betty18 a răspuns:

Pentru mine viata fara muzica ar fi destul de pustie pentru ca reprezinta foarte mult pentru mine. ea ma binedispune de cele mai multe ori, iar cand sunt trista si tot ea ma poate intrista, dar nu mereu depinde de anumiti factori...cand sunt indragostita simt o emotie puternica si totul mi se pare asa perfect, cand asculta anumite melodii gen rock gotik ma fac sa ma simt ca urasc si sunt rea, cand ascult rapp imi ofera o stare high...Ma regasesc de-ataea ori in diverse versurihappy

No music, no life! :X

| qMisaki a răspuns:

Cei dependenti de sunetul afrod, ar sau de fapt am intra intr-o stare monotona si inchisa.

Ai cauta cu disperare ceva placut sonor pentru a completa golul.

Ai simti ca nimic nu este complet in viata ta. Vrei sa te relaxezi, cauti o melodie. Vreai sa fi mai activ, cauti o melodie pe masura.
Vrei sa iesi din monotonia zilelor stresante, bagi castile in urechi si dai drumul muzicii intrand in lumea ta.

Nu stiu exact descrierea. Probabil nu s-ar termina niciodata, mereu ai adauga ceva.