De ce crezi ca ar fi nevoie de o schimbare la tine? Asa esti tu, nu incerca sa te schimbi pentru nimeni si nimic
Buna!
Dupa parerea mea persoanele timide nu sunt nicidecum plictisitoare, insa oamenii mai nou asa le considera.
Este imposibil ca o persoana sa se aiba deodata simtul umorului.Acesta se cultiva cu rabdare.Pentru a-l stimula poti citi niste bancuri sau intamplari amuzante Cu tupeul insa...depinde la ce te referi ...este bine sa fii un pic tupeist pentru ca lumea sa nu profite de tine ..insa acel tupeu "rau" cum il caracterizez nu cred ca aduce lucruri bune ..peste mai multi ani oamenii te vor critica pentru comportamentul arogant "de cartier"
Succes! :*
Amuzanta nu stiu, dar tupeista e usor. Te duci pe strada si incepi s aiti bagi penisul (chiar daca nu il ai) in mortii tuturor pe care ii intalnesti. Bine, probabil ca o sa iti iei si bataie daca faci asta, dar o sa fii o persoana tupeista
Toti oamenii sunt diferiti, iar daca esti timid nu inseamna ca esti plictisitor.Trebuie doar sa fi tu insuti si totul vine de la sine...iar tupeul, nu pot as spun ca e ceva bun.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ymary întreabă: