| ionita10 a întrebat:

Cum ar trebui sa fie prietenul tau? Descriel! Funda la cel mai dragut raspuns:*:*

5 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Cum ar trebui sa fie? Exact cum e actualul. Daca ai ce vorbi cu el,te intelege, e amuzant si arata bine, e baiatul perfect.

| madalyna a răspuns:

1.dragut-aici ma refer sa arate bine ca si aspectul conteaza
2.romantic-sa nu uite de aniversarea noastra sau de ziua mea de nastere, si cate un cadou din cand in cand indiferent daca este ziua mea sau nu este binevenit mereu
3.sensibil-sa tina la mine si sa ma ajute cand am nevoie de ceva si sa ma apere de toti cei/cele care vor sa-mi faca rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa fie perfect nici nu exista baiatul perfecttongue.inalt.parul sau ochii nu conteaza neaparattongue sa fie dragut.sa aiba simtul umorului sa ma iubeasca... sa nu fie nici prea slab nici gras.mediutongue s.a.m.d.happy

| miranda a răspuns:

Ar trebui sa fie inalt, cu ochii caprui, brunet sau saten, solid, cu muschi, frumos. Apoi sa fie posesiv ca sa vad ca ma vrea doar pentru el, sa aiba grija de mine, sa ma inteleaga, si sa ma iubeasca!

| Mada4ghn a răspuns:

Pai sunt multe chestiihappy. 1.Pentru fiecare fata,conteaza in primul rand aspectul(cine zice ca nu, ori minte, ori nu e sanatoslaughing). 2.As aprecia orice baiat daca are simtul umorului,e inteligent,e de treaba,imi intelege nevoile(nu te gandi la sex),ziua mea de nastere ar fi foarte importanta pentru el,ne-am intelege foarte bine,ar propune sa ne plimbam prin parc si sa imi dea cate o floare la fiecare plimbare(luata din parc),sa avem si intalniri de studiu(la propriu),sa fie alaturi de mine si in situatii grele si in situatii foarte placute pentru mine, sa nu fie foarte gelos, etchappy

Întrebări similare