| ForbiddenLove a întrebat:

Cum ar trebui sa ma comport cu un macho man? Ma enerveaza foarte tare! Pe langa faptul ca toata ziua vorbeste despre fizicul lui si despre cat de innebunite sunt fetele dupa el mai si incearca sa ma "vrajeasca" ...la fel cum face cu toate fetele! El are impresia ca toate fetele mor dupa el.Cum poti sa fi fata si sa iti placa de un baiat care are atatea impresii si care se crede cel mai bun? Sincera sa fiu are momente in care se poarta normal si e foarte ca lumea... dar cand face pe macho man ma dispera!

Răspuns Câştigător
| mistakeofyourlife a răspuns:

Am citit acum cateva saptamani intr-o revista despre genul asta de baieti si cum ar trebui sa te comporti cu ei. Spunea ceva de genul"Un macho nu poate fi ranit decat cu propiile sale arme. Comopta-te cu el exact cum se comporta el cu tine. Explica-i ce anume te deranjeaza si procedeaza ca si un copil de trei ani.Asta il va supara si mai tare."Nu stiu daca revista are dreptate in totaliatate, dar un sambure de adevar tot exista.happy Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui ca te deranjeaza comportamentul lui, iar atunci cand se comporta...cum ar trebui sa se comporte spune-i ca iti place de el(ca o simpla amica bineinteles) exact cum e in acel moment. Daca continua sa faca pe macho-ul, presupun ca nu ar trebui sa il mai bagi in seama pentru o perioada de timp.In orice caz sa nu te astepti la o schimbare radicala inca din primele momente, dar ar trebui macar sa incerece sa isi schimbe anumite obiceiuri. Sper ca te-am ajutat!

1 răspuns:
| PuFFy_6962 a răspuns:

Pai nu-i mai da importanta nu-l mai baga in seama si asa o sa te lase in pace. Si arata-i ca poate pe alte fete le vrajeste dar pe tine nu poatewinking