| Unknown_7432 a întrebat:

Cum ar trebui sa'mi fac parintii sa ma inteleaga... adica nu le place ce muzica ascult, ce haine port si cum vorbesc... Ce trebuie sa fac? Help. dau funda

7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Pai ce muzica asculti si ce haine porti, sa ne facem si noi o idee!

| HBK a răspuns:

Fa-i sa inteleaga ca esti destul de mare acum, sa iti alegi ce vrei tu, cum vrei tu sa faci. Daca vorbesti cu ei, poti rezolva multe. Spune-le ca astfel te defineste pe tine ca om si asta te face ca tu sa te simti bine.

April
| April a răspuns:

Atata vreme cat parintii tai nu-ti interzic ceva, ci doar isi exprima o parere, nu-i nimic ingrijorator:conflictul dintre generatii nu a inceput de ieri si nu va incepe de azi.Important este ca esti tu insuti, ca ai personalitate si ca dansii inca iti dau bani sa-ti cumperi hainele care-ti plac, nu-ti cer sa renunti la muzica preferata si nici sa te exprimi doar um vor dansii.Eu zic ca sunt niste parinti nedumeriti mai degraba decat autoritari.Asa incat nu trebuie sa faci nimic.Accepta-i asa cum sunt, spune ca ei dar fa ca tine.Numai sa nu faci ceva rau.Fie impotriva propriului tau bine fie impotriva binelui altora.Numai bine.

| Angiutssa a răspuns:

Gusturile si culorile nu se discutahappyIncearca sa le explici ca asa esti tu...happy

| CarinaVonPhetamine a răspuns:

Pai. La mine s-a inamplat la fel... Sii cu parintii vorbeam intr-un fel, ii ascultam sa zicem, si cand ieseam afara ma comportam cum vroiam. Deci, sa iti spun sa te comporti cu parintii tai intr-un fel, macar un timp, dupa o sa-ti dai seama ca poate ai gresit...Si cu prietenii. intr-un fel. Fa-ti parintii sa-si recastige increderea int ine

| Caia a răspuns:

Dupa poza de la avatar sa inteleg ca asculti Cinema Bizarre si porti haine gen "Emo" in fine! Parinti vor sa vada ca-ti pasa de scoala si ca esti responsabila etc etc. Incearca sa faci lucrurile astea o perioada ca sa le castigi increderea.
Am patit si eu la fel tot ce a trebuit sa fac a fost sa le castig increderea si sa ma port fumos.Lucrurile astea trec odata cu varsata
Oricum mult succeswinking

| delianadina a răspuns:

Pai parerea mea e ca ar trebuie sa vorbesti cu ei si sa le spui ca asa esti tu asta iti place tie si nu te influnteaza in mod rau cu nimic...si sa le spui sa te inteleaga pentru ca nu ei poarta hainele alea si nu ei asculta muzica asta... sper sa te ajute