Si...de ce iti inchizi telefonul? asta inseamna ca nu vrei sa fii deranjata. poate ele te-au sunat mai tarziu cu o ora jumate ca sa-ti dea locul de intalnire.
Oooo
Sincer, nu prea am inteles nimic
stai sa mai citesc o data totusi...
deci asta am inteles eu: colegele tale au iesit afara fara sa te cheme (totusi, nu trebuie sa le condamni pentru asta... poate si tu ai unele zile in care nu ai chef de ele, nu?)si dupa aia, cand ati hotarat din nou sa va intalniti, nici atunci nu te-au chemat, right?
Pai eu cred ca ar trebui sa iti bagi picioarele adica daca te cheama ele bine, daca nu soarta. Arata-le ca ai si altceva de facut si ca nu poti sta toata ziua dupa ele, sa le astepti pe mess sau la telefon etc. Ceea ce ar si trebui sa faci - lasa-le in pace, daca li se face dor te tine o sa vezi cum vor insista ele sa iesi. Daca nu, inseamna ca nici nu merita. Nu trebui sa pui timp si suflet intr-o prietenie care nu valoreaza nimic. Sunt sigura ca ai prieteni mai buni ca ele.
Deci, in concluzie, ideea e ca cel mai tare doare indiferenta. Ele te-au tratat pe tine cu indiferenta, plateste-le cu aceeasi moneda