anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ar trebui sa se poarte un baiat cu o fata? Si ce gesturi ar trebui sa fac pentru ca fata aceea sa isi dea seama singura ca o plac? Si cum imi pot da seama daca ma place ce gesturi face? big grin Thx :*** Astept cat mai multe raspunsuri/sfaturi :***

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Du-i 3 flori si o cutie de ciocolata cu ocazia sarbatorilor de iarna. Va pricepe automat.

| ILoveTacos a răspuns:

Pai stai mult cu ea, vorbeste cu ea, poate faceti schimb de numere de telefon sau puteti vorbi pe mess/facebook.Incepe cu intrebari simple/haioase si puteti juca jocuri de genul "21 de intrebari".
-Fetelor le place sa scrie mesaje si sa vorbeasca cu baietii de care sunt interesate.
Zambeste-i des(haha, fetele adora baietii care zambesc, just saying...) împarte cu ea dulciuri(yummy. să știi că și la fete dragostea trece prin stomac laughing )

Dacă și ea la rândul ei îti va zâmbi, dacă răspunde repede la mesaje si scrie mesaje lungi, dacă vezi că stă pe lângă tine mai mult și dacă o prinzi uitându-se la tine atunci mai mult ca sigur te place.O idee ar fi să vorbesti cu una dintre prietenele ei mai bune(dacă le cunosti) și să le intrebi dacă fata te place sau să le rogi să o întrebe discret dacă te place.

Succes :3

| sofstatics a răspuns:

Daruieste-i ceva. Poti face ceva de genul acesta:
Cumpara un kinder surprize, rupe-l in 2, scrie un bilet cu"Te iubesc", pune-l in kinder. Dupa incerca sa lipesti ciocolata cu degetele frecand-o (ce ciudat suna), apoi pune-i ambalajul si mai adauga acol ocateva bombonele, zii sa manance kinder-ul, si vei vedea cat de surprinsa va fi.
Bafta!

| Bybyalexa2001 a răspuns:

Salut Kidd1998! M-ar ajuta mai mult sa stiu ce varsta ai, Dar merge si asa.Deci,tu vrei sa stii daca te place si cum va reactiona? Doar la Asta te pot ajuta pentru ca sunt fata.Pas 1:Va incepe sa stea in preajma taexcesiv de mult.Pas 2:Va spune ca aveti multe lucruri in comun.Pas 3si cel mai important:Va dori sa Va vedeti dupa ore.

| Bybyalexa2001 a răspuns:

15? Ahaa...Atunci solutia mea va functiona 99, 99% (acel punct in minus e pentru. ca Nu sunt chiar Asa sigura.)Oricum Succes.