anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy Cum arata baiatul potrivit pentru tine?

6 răspunsuri:
| showtime1 a răspuns:

Imi place ca lumea sa se comporte cum am comport si eu cu ea. Deci, presupun ca baiatul "perfect" ar trebui sa aiba aceleasi interese, aceleasi viziuni. Desigur, nimeni nu-i perfect si, daca intr-adevar exista iubire, poti trece cu vederea multe chestii.
Acum, respectivul trebuie sa fie si frumos, ca doar la asta se uita fetele prima data, nu? Apoi sa stie cum sa vorbeasca, sa fie sociabil, sa fie atent(si prin asta nu am refer la cadouri) si sa nu raneasca.

| troller2103 a răspuns:

De obicei baieti care poarta ochelari sunt tocilari sau sunt prosti. Cne siar dori un tocilar alaturi?!? Dar sunt si baieti frumosi care poarta okelari. Apropo imi zici de unde esti? @Ovy777

| ovy777 a răspuns:

Sunt baiat,explicati-mi si mie de ce nu va plac baietii cu ochelari(eu port)? Daca purtam ochelari inseamna ca suntem fraieri, tocilari, prosti...ce inseamna? Pentru ca mie unul mi se pare o prostie.Deci astept si eu raspunsuri.

| LauraMarshall a răspuns:

TOLDO...ce as schimba la el e faptul ca e nerespectuos si zice unele lucruri de iti vine sa-l arunci de pe bloclaughing

| ReE a răspuns:

Pai mie mi-ar placea sa fie frumos.pentru ca totusi nu poti sa iesi ca unu ca dioptrii de a le lu tataie, sa nu ma minta, sa fie inalt.nu pitik si sa fie smecherit, sa ma inteleaga sa stea mult ca mine si sa-mi acorde atentie.sa ma faca sa ma simt cu adevarat placuta de el si sa am in el un sprijin, si daca lumea sar intoarce impotriva mea el sa fie de partea mea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Romantic
Cu ochi albastri

Blondut spre brunet

Modest

Si sa nu ma batalaughing