Este o camera simpla.
Am un pat mare si confortabil. Un sifonier cu o oglinda. Un birou, doua noptiere, si un dulap. Deci e mai mult un dormitor. ^^
E cam dezordine acum. Adică haine aruncate aiurea. E crem (urăsc culoarea şi abia aştept să renovăm), am două ferestre, şi doi pereţi acoperiţi cu postere(parţial) cu trupe. Genial, aşa-i?
Asa-i! Spune-mi daca vrei cu ce trupe ai posterele!
Iron Maiden, Manowar, AC/DC, Metallica, Ozzy Osbourne, Sonata Arctica, Judas Priest, Aerosmith, Kiss, Rammstein, Nirvana. Şi am nişte articole cu poze cu Manson, Trooper, IM, Ozzy, Amorphis, Alice Cooper şi Dark Funeral. Şi am un poster care pe o parte e cu Black Sabbath, şi pe cealaltă cu Over Kill, dar încă nu ştiu care parte să o pun pe perete. :d
Nu am postere pe pereti. Dar sa vezi ce am pe usile de la dulap. In fine...camera mea mica, canapea portocaliu cu bej, mobila portacaliu cu vernil, covor portoclaiu cu alb, birou bej cu negru.
Camera mea e simpla. Adica nu e cine stie ce. Si postere Am unul cu Puss In Bots, unul cu Nicki Minaj, cu Jessie J, Tokio Hotel, Nightwish si unul cu o pisica .
Ai unul cu AC/DC? Doamne de cand imi doresc unul. Doar ca nu gasesc. Mi-ar placea cu Metallica, cu Bon Jovi si cuu Nightwish ..Doar ca nu stiu de unde sa iau
Si ala cu Nicki Minaj o sa il dau jos, nu-mi mai place si Tokio Hotel sunt niste emolai. Si Jessie J nu ascult, dar imi place posterul .
Deci de unde ai posterul cu AC/DC?