Baiatul ideal nu exista daca ar exista probabil ca ne-am plictisidar stiu ca vorba vine.... Sa incepem cu fizicul par saten si aranjat frumos(asa in sus trendy)ochi albastrii sau verzi un corp cat de cat lucrat nu exagerat cu muschi dar nici slab, ingrijit.Haine curate si cat de cat asortate pentru ca si un baiat trebuie sa fie atent la chestiile astea.Ca si comportament trebuie sa fie iubitor, atent, sa aiba simtul umorului, sa tina cont si da parerea mea adica sa nu fie foarte foarte incapatanat, sa ma sustina in tot ce fac dar si sa imi spuna cadn gresesc, sa aiba grija de mine, sa imi fie alaturi la nevoie deci si un fel de cel mai bun prieten cu care sa pot vorbi orice, sa nu uite acele mici atentii(o floare in zilele speciale, o prajitura, o vorba buna, ceva acolo), sa ma simt in siguranta cand merg cu el pe strada, sa se inteleaga bine cu parintii mei si sa-i respente, sa nu ma plictisesc cu el, sa nu ma minta, sa fie sincer si sa imi spuna mai tot ce face. Sper ca nu am zis prea mult
Bună.
Să fie om de caracter, asta este cel mai important!
Ce faci cu unul care este frumos dar un mare mincinos și îți mai trădează și sentimentele?
Pa, pa.
Sa fie inalt brunet, cu ochii nici prea mari nici prea mici negri sau verzi , sa fie nici prea slab nici prea gras, sa fie sensibil, creativ, iubitor, romantic, melancolic, respectuos si sa ma iubeasca la nebunie [].
Fata/femeia perfecta pentru mine nu exista. O femeie perfecta nu ar fi frumoasa.Defectele sunt cele care iti pun calitatile in evidenta.Suna fumata replica, dar asa este.
Daca ti-e frica sa fii vulnerabil nu poti sa iubesti.
Daca nu iubesti nu poti fi frumos.
Pentru mine baiatul ideal este prietenul meu, asa ca am sa-l descriu pe el:
Saten spre blond cu ochii albastri spre un verde, inalt, politicos, sportiv, romantic:X, grijuliu si nu poate sa ma vada trista:X:X:X
Buna.eu nu am mari pretentii fizice la ea (adica sa nu fie prea grasa si nici prea slaba.si sa fie draguta) mi-ar placea sa fie crazy sa aiba simtul umorului sa fie sufletista.. cam atat.deci cine se incadreaza in aceste "reguli".:p.imi da add la ID....:p
Em40 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: