De gasca este orice persoana este sincera si deschisa. Chiar daca o persoana este timida va gasi unele momente in care sa intervina si sa fie demna de admirat. Orice persoana are simtul umorului, doar ca unii prefera un umor fin englezesc ( ca mine ). Oricine e dispus la comunicare poate fi considerat de gasca. Nu esti de gasca daca esti plin de figuri si ipocrit.
O persoana de gasca este pur si simplu. de gasca.
Poti avea incredere indiferent de situatie, te imprumuta cu 1 leu sa zicem. fara sa-l ceara inapoi.
Daca glumesti si zici "ia`mi si mie o ciocolata". se duce iti ia si. tot felul de chestii d`astea.
Trebuie numai sa stii s`o cunosti
:*
Da daca stie cum si cand sa intervina in discutii.Nu cred ca exista roman fara simtul umorului, iar daca da atunci va fi de gasca intre cei de acelasi fel
O persoana de gasca inseamna cand esti de incredere, sa spui totul verde-n fata fara ascunzisuri.Nu conteaza daca esti timida sau fara simtul umorului, important e ce simti.
Bună.
O persoană care este deschisă comunicării, știe să se distreze în limitele bunului simț, respectă pe cei din jur.
O persoană care este timidă se poate integra, dar și una lipsită de simțul umorului, totul constă în cizelarea lor.
Nu trebuie să le întoarcem spatele, dimpotrivă!
Pa, pa.
Nu in niciun caz! Pentru mine o persoana de gasca trebuie sa aiba neaparat simtul umorului dar nu sa faca glume proaste sau sa jigneasca pe altii. Poate fi "de gasca" daca e timida dar cred ca ar fi mai bine sa fie sociabila si sa se faca placuta prin felul ei de a fi.