| papatukjatlekjulk a întrebat:

Cum arata pentru voi fata/baiatul ideal/a? Aici ne referim doar la aspectul fizic. Sunt curioasa ce preferinte aveti:p.
Astept raspunsuri!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inalt pentru ca am 172, nu-mi plac slabanogii gen A4 pe cant, in rest, daca are 1 neuron din cei doi care se presupune laughing, totul este ok.

15 răspunsuri:
| daniDeeDee a răspuns:

Ideala love struck

Are peste 1. 70
Ochi căprui si mari love struck big grin
Păr şaten
Deşteaptă love struck şi e foarte îngrijită.

Nu-mi plac fetele fara ţâţe, neîngrijite, fiţoase...

cam atat happy

| marsy a răspuns:

Sa fie mai inlat decit mine. dar asta nu conteaza atit de mult. ar fi doar de dorit. asa ochii nu ma intereseaza. pot fi de oricare culoare. principalul sa fie dragut. pentru a ma atrage. sa fie serios. destept. sh foarte special. sa ma faca sa ma simt bine cu el oricind.

| MM a răspuns:

Inalt, brunet, ochi albastrii, mereu cu zambetul pe buze. Mi-am descris iubitul :-P. Eu mi-am gasit barbatul ideal;-)

| Cryssy a răspuns:

Pai...destul de inalt, ochii albastri-verzui, brunet, cu o privire de ingeras... love struck...eu mi-am descris iubitul, pentru ca nu am nevoie de altcineva. love struck

| r8driver a răspuns:

Sa aiba parul lung si sa nu aiba 124 de kg.

| AdeLina a răspuns:

Alllinna mi-ai citit gandurilelaughing si eu am tot 172:*

| SweethearT a răspuns:

Putin mai inalt decat mine, ochi verzi-caprui, par saten spre blond si sa aiba simtul umorului happy. Sa fie sportiv, sa arate cat de cat bine.Imi lasa gura apa asa ca ma opresc sa nu stric tastatura laughing.

| Aries90 a răspuns:

Nu prea pun accent pe asta. Imi pasa doar sa fie inalt, imi plac baietii inaltsi desi eu sunt scunda laughing Daca e inalt si nu arata ca dracu gol, e ok laughing

| Linda a răspuns:

Eu imi doream sa fie dedicat lui Dumnezeu, sa stie ce doreste sa realizeze in viata, sa fie destept, sa fie de incredere, sa arate cat de cat ok, sa fie cult, sa fie amabil, sa fie sociabil. Inafara de ultimele doua, care sunt indeplinte mai mult sau mai putin asa s-a intamplat.

| b3bita a răspuns:

Sa fie eventual inalt, oricum mai mare ca si mine... brunet, sa nu fie nici malac laughing dar nici slabanog... si sa aiba ceva in cap

| Andishor a răspuns:

Inalt, pletos, tatuat si rock-er \m/

| mihaela_9665 a răspuns:

Inaltime potrivita, ochii caprui, si tot timpul sa fie vesel.

| mari_3334 a răspuns:

Sa fie putin mai inalt decat mine, ochi albastrii :X par saten si sa aiba acel ceva care sa ma atraga

| sheid a răspuns:

Eu sunt baiatul ideal rolling on the floor). 1. 80 / 67 kg / brunet / 16 ani / si eu va pup laughing

| denysaa a răspuns:

Inalt...brunte..intr`un cuvant frumos