Ideala
Are peste 1. 70
Ochi căprui si mari
Păr şaten
Deşteaptă şi e foarte îngrijită.
Nu-mi plac fetele fara ţâţe, neîngrijite, fiţoase...
cam atat
Sa fie mai inlat decit mine. dar asta nu conteaza atit de mult. ar fi doar de dorit. asa ochii nu ma intereseaza. pot fi de oricare culoare. principalul sa fie dragut. pentru a ma atrage. sa fie serios. destept. sh foarte special. sa ma faca sa ma simt bine cu el oricind.
Inalt, brunet, ochi albastrii, mereu cu zambetul pe buze. Mi-am descris iubitul :-P. Eu mi-am gasit barbatul ideal;-)
Pai...destul de inalt, ochii albastri-verzui, brunet, cu o privire de ingeras... ...eu mi-am descris iubitul, pentru ca nu am nevoie de altcineva.
Putin mai inalt decat mine, ochi verzi-caprui, par saten spre blond si sa aiba simtul umorului . Sa fie sportiv, sa arate cat de cat bine.Imi lasa gura apa asa ca ma opresc sa nu stric tastatura .
Nu prea pun accent pe asta. Imi pasa doar sa fie inalt, imi plac baietii inaltsi desi eu sunt scunda Daca e inalt si nu arata ca dracu gol, e ok
Eu imi doream sa fie dedicat lui Dumnezeu, sa stie ce doreste sa realizeze in viata, sa fie destept, sa fie de incredere, sa arate cat de cat ok, sa fie cult, sa fie amabil, sa fie sociabil. Inafara de ultimele doua, care sunt indeplinte mai mult sau mai putin asa s-a intamplat.
Sa fie eventual inalt, oricum mai mare ca si mine... brunet, sa nu fie nici malac dar nici slabanog... si sa aiba ceva in cap
Sa fie putin mai inalt decat mine, ochi albastrii :X par saten si sa aiba acel ceva care sa ma atraga
NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu întreabă:
rap4us întreabă: