| nobody like me a întrebat:

Cum arata petele de la Menarha(prima menstruatie) stiu ca sunt mici si rosii dar vreau mai multe detalii detalii detalii big grin poate si o poza am mai pus aceasta intrebare dar ciineva nu stie sa citeasca

9 răspunsuri:
| diva99 a răspuns:

Eu stiu sa citesc dar nu am gasit nici o poza si mai caut poti sa imi dai fundita

| nobody like me explică:

Nu e neaparat de poa dar vreau explicatii nu conteaza poza

| Zambete89 a răspuns:

Mi-e mi-a venit acum cateva saptamani. si eram la scoala. am fost la baie si am cerut unei fete un tampon always, si am observat doar cateva picaturi maronii, apoi rosii, si apoi mi-a venit la greu laughing) sper ca nu te sperii big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cauta imagini si poate aratea diferit deopinde de persoana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... la ineput iti va veni de culoare marornie si pe parcurs se va inrosi
:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost la o petrecere de ziua mea si mi-a venit ciclu, prima data mi-a venit maroni, apoi rosi, apoi mi-a venit intruna acum il schimb peste o ora trebuie iar iar sal schimb...

| Onutzyk a răspuns:

Http://romaniaroz.ro/wp-content/uploads/2010/02/absorbante.jpg

uite aici dar nu sunt pete de menarha sunt absorbante folosite :-&

fundita;;)

| AudImagini a răspuns:

La mine au fost pete normale pe chilot... in niciun caz mici si rosii. Dar cred ca depinde de organismul fetei respective. Nu uita, fiecare fata este diferita! happy

| ameliss a răspuns:

Eu stiu pot fi maronii la inceput dupa aceia sunt rosii pot fi pete mari sau mici eu am avut o pata uriasa dar nu trebuie sa te panichiezi