| dulc3'maria a întrebat:

Cum arata tinuta voastra de club? in special a fetelor;;)a mea arata cam asa.:x dupa multe cautari am gasit rochita la mexton aproape identica:x ca cea a brunetei:x http://trupasenzual.hi5.com/......otoUser.do apropo. daca vreti doar raspunde-ti la intrebare nu va dati cu parerea la rochita asta;)merci;;)

Răspuns Câştigător
| Anemona a răspuns:

O tinuta de club in viziunea mea.pai cred ca niste pantaloni din latex sau cu sclipici so o bluza cu umerii goi. si bineinteles o centura lata la mijloc.cam asa. dar odata am participat la un concurs de miss si la proba elegant am luat o rochie cu adv eleganta.proasta din juriu a zis ca e tinuta de clubstraight faceadica. ea se imbraca asa elegant la club? zi si tulaughing oricum rochita ta superba

10 răspunsuri:
| dulc3'maria explică:

Mai stii ca ma duc la viollaughingtreaba meawinking

| dulc3'maria explică:

Merci frumos bianahi* ma mir ca mai exista unii pe aici care nu judeca mereu puplove struck

lolita
| lolita a răspuns:

Nu am o tinuta speciala, de fapt am mai multe, rochite in general sau pantaloni scurti cu bluze sexy. laughing

| moonY a răspuns:

rolling on the floor rolling on the floor
unde ziceai ca te duci cu "tinuta" asta? la viol?

| Munchkin a răspuns:

De ce ne-ai mai arătat rochiţa, dacă nu vrei să ne dăm cu părerea? happy

| andreea93_9801 a răspuns:

Bunahappy. deci rochita este superr:X:X:o adorr. Eu sunt din Tmhappy. imi potii da siteu de unde ai louatoo.as vrea si eu unaX:X:. mersii.:*

| andreea93_9801 a răspuns:

Decii jur cat e de faina oo adorr:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e cam mult? Asta... prea putin?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O rochita de club ar trebui sa fie foarte scurta, cu paiete mari si
decoltata destul de proieminent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o rochie superba.nu stiu cum sunt alte idioate ca tipa"cu violu"laughing))... e un tip de rochie nebun si sexy