Sa ma trezesc pe la 1-2 dupa amiaza...sa nu ma duc la scoala, sa am conduc, sa am cate case si cate masini vreau, seara vreau sa ma uit la un film horror pe plasma mare, mancand popcorn cu iubitul
Viata perfecta nu o poti incadra intr-un anumit orar...nu mai comentez pentru ca asa ceva nu exista. Daca ai bani, dar foarte multi ca sa-ti poti permite orice, traieste-ti viata in forma panzei de paianjen, adica in avion, saptamana asta la Londra, cealalta la Paris, urmatoarea Madrid...Roma, Moscova, Venetia, Bruxelles, Atena, Monaco, Chisinau, Beijing si lista ar putea continua. Cred ca ti-ar place nu?!
Pai sa presupunem ca exista...
in primul rand ca tot anul sa fie vara, sa ma trezesc pe la 10 si langa mine sa fie o pisica alba si blanoasa mereu voind sa fie alinatata; dupa sa stau vreo 3 ore la pc vorbind cu prietenii mei cei mai buni, apoi un somn de dupa-amiaza/citind cartea mea preferata, apoi pana la opt seara sa stau in parc cu baiatul perfect pentru mine.si seara sa ma plimb pe malul marii singura
multe din astea mi se intampla si in viata asta, dar nu constant; nu-mi permit
Sa ma duc la scoala pe la 10 sa ies la 2...sa nu ne dea teme, sa facem o excursie pe saptamana gratis, sa nu mai existe matemaica sh fizica pe pamant sh nici directorul scolii mele . lucruri imposibile ne dorim cu totii. aaaa sa ma placa cel pe care am pus ochii
Viata perfecta este doar un ideal care nu poate fi implinit, indiferent de cate compromisuri faci.
Eu nu-mi imaginez viata mai perfecta decat cea a lui Robison Crusoe.Eu in locul lui nu mai plecam de pe insula aia
Alllllexandra întreabă:
misauratcuviata întreabă: