anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as pute sa scap de o persoana care e indragostita de mine si pe care eu nu o plac sau accept in grupul meu de prieteni?

5 răspunsuri:
| diana a răspuns:

Cum spunea si Brogitta spune-i fara sa il jignesti ca nu esti indragostita de le.
Dar daca baiatul este insistent, nu vad alta solutie decat sa fi un pic rautacioasa(dar nu prea tare)kiss
Si daca iti este rusine sa-i spui ce simti fata de el, da-i de inteles ca nu-l placi. kiss

| georgiana a răspuns:

Pai cam greu big grin...eu am incercat pe cale amiabila, i-am spus pana unde poate merge, dar m-a scos din pepenii laughing
Mi-am schimbat nr de tel, nu i-am mai raspuns la mesaje, l-am sters din lista de mess...am incercat sa fiu indiferenta, pentru ca asta doare cel mai tare. dar nu merge.Ma cauta si la scoala, chiar nu intelege.
Insa atunci cand il refuzi sa-i spui `nu` convingator, sa eviti `nu stiu sau nu pot acum ca am treaba`.pentru ca el o sa inteleaga altfel si cu astea il atragi si mai mult.
Invata sa spui `nu`! succes :*

| Brigitta a răspuns:

Spune-i fara sa o/il jignesti ca nu simti nimica pentru ea/el in afara de amicitie happy

| nicko a răspuns:

Pay...lasa-l in pace ca se va satura el odata si odata...si te va lasa in pace...si de ce sa nu il accepti in grupul de prieteni...nu cared ca strik sa mai ai un amick in plus.nu? poate daca il cunosti mai bine nu-l vei mai "urî"...BaFtAwinkingwinkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fal sa inteleaga ca nu simti nimic pentru el dar ca poate ramane amicul tau.