| MG4Life a întrebat:

Cum as putea creste in inaltime foarte foarte repede? (Fara mancare, medicamente, innot sau basket) Va rog mult, deoarece le-am incercat si nu ma ajuta ( am 14 ani si 1.60 si ceva...) Va rog mult, deci sunt foarte foarte ingrijorat de inaltimea mea foarte mica! Apreciez cat mai multe pareri, pentru cel mai bun dau funda! Mersi mult!

6 răspunsuri:
| Buuff a răspuns:

Tu ai impresia ca esti mic/a de statura? laughing)...da cat vrei sa ai 2 metrii serios.eu spun ca esti bine la varsta ta. poate ca ai prieteni inalti si esti complexat ca esti printre aia mici...da eu zic.ca e bine pentru varsta ta happy

| floryynnel a răspuns:

In scurt timp nimic nu o sa dea rezultate, trebuie sa le practici muult timp, si o sa se vada, sa ai grija la alimentatie(adica daca faci sport... sa nu mananci toata ziua chipsuri sau sa bei acidulate) sporturi: inot, baschet, volei, cam tot ce inplica sarituri, SUCCES

| MG4Life explică (pentru floryynnel):

Mersi de sfaturi, chipsuri nu prea halesc deloc, iar la acidulate beau numai timbarc sau nestea, totusi sunt scund, am colegi in clasa de 1.80 si ceva... In pnm, scuze de exprimare dar ma simt chiar aiurea, sunt aproape cel mai scund si chiar ma simt inferior!
Oricum mersi de ajutor, Gabriel!

| raisa1993maria a răspuns:

Esti inca in crestere, apuca-te si fa un sport la elegrea ta, innot, handball, basket etc dar nu esti foarte mica de inaltime, eu ce sa mai zic ca am 1.52 la 18 ani, asta e fiecare cum l-a lasat Dumneze, decat sa am vreo problema de sanatate grava mai bine asa mica

| MG4Life explică (pentru raisa1993maria):

Sunt baiat...laughing Stima, mersi de ajutor, Gabriel!

| emiemiemi95 a răspuns:

Cate un pic de gimnastica in fiecare zi.Altceva nu ai ce facelaughing