Stii vechea poveste cu frumusetea interioara fiid mai importanta ca cea exterioara... Daca cel care sta si vorbeste cu tine vede ca esti o fata isteata, cultivata care stie sa duca la capat o propozitie cu logica, daca esti altruista si ajuti pe toti vei fi frumoasa in ochii tuturor, crede-ma.Nu uita de pitipoancele de la televizor care arata foarte bine, sunt chiar frumoase dar cand isi deschid gura toata lumea rade de ele si vor fi evitate de toti si catalogate drept proaste is ignorante.
Desigut, si simtul estetic este important.
Eu sunt ferivita ca am 2 maini, 2 picioare vad aud mananc ce vreau si am un camin dar as vrea sa nu fiu cea mai inalta fata de varsta mea, sa scap de celulita, de semnul de pe mana dreapta de la o operatie, sa am sprancene mai frumoase si mai lungi etc dar multumesc lui Dumnezeu ca sunt intreaga
Poti fi frumoasa fiind ceea ce esti si cultivandu-ti calitatile si redresand defectele, stabilind o armonie intre ele
Foloseste un creion de ochi, un rimel, un fond de ten, imbraca-te mai frumos [la moda] ...prinde-ti parul intr-un anume fel.
Frumusetea exterioara e nativa. Te nasti ori frumos ori urat si nu poti schimba asta cu nimic, decat prin operatii estetice costisitoare.
Fiecare om e frumos in felul lui...eu zic sa te accepti asa cum esti...si ai incredere in tine, pentru. ca daca tu te consideri frumoasa asa te vor considera si ceilalti
Frumusetea exterioara atrage iar frumusetea interioara pastreaza! E foarte important sa le ai pe amandoua dar cand cea interioara lipseste e mai rau! Frumusetea este efemera si nu trebuie pus pret pe ea atat de mult, mai bine te chinui sa pastrezi frumusetea interioara pentru ca ai mai mult de castigat! Dumnezeu ne lasa pe pamant cu un scop, si daca noi incercam sa modificam ceea ce el ne-a dat poti ajunge si mai rau decat esti! Fii multumita ca esti sanatoasa si nu ai nici un handicap de care sa te rusinezi iar in rest cine te iubeste te iubeste oricum!
Nu e frumos ce e frumos e frumos ce-mi place mie. N-ai cum sa fii frumos si toata lumea sa te admire.Asta daca nu esti Megan Fox
Frumusetea e nativa. Dar poti sa te ingrijesi mai mult, sa te machezi discret si sa emani bucurie
Nu poti fi frumoasa doar prin operatii cu gramada, asa ca Madonna! daca esti urata, urata ramai! asa cum te-a facut Dumnezeu!