| bianca37 a întrebat:

Cum as putea incepe o schimbare a vietii mele?
Precizez ca sala fac, dar vreau o schimbare in viata mea, am inceput de azi dimineata cu o curatenie generala in toata casa in special in camera mea am facut niste mutari. Niste schimbari ca sa ma simt mai "fresh" sa zic asa, la mine in camera.
Am inceput sa am grija la ce beau, la ce mananc.
Am renuntat la prietenele care ma raneau si ma faceau sa sufar si erau false.
Am renuntat la relatia mea toxica care a durat aproape 2 ani de zile.
Mi-am facut o schimbare la par, la haine.
Am facut lucrurile astea generale sa zic asa.
Vreau un nou inceput la tot.
In special as vrea sa ma pun pe mine pe primul loc.
Cum as putea incepe?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Inecputul este bun. Conteaza si ce vei face pe viitor.

| Violleta2022 a răspuns:

Vad ca stii si aplici reguli bune, vin si eu doar cu o completare in care te incurajez sa elimini din viata ta: painea, cerealele si zaharul (dulciurile) care iti fac foarte mult rau, inclusiv grasime pe corp si cosuri pe fata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pare ca ai inceput bine, important e acum sa te tii de ceea ce ai inceput.

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu cred ca ai facut destule schimbari semnificative care dau destul de mult de inteles ca ti-ai pus propria persoana si propriul bine pe locul intai, deci esti pe drumul corect.Ti-as recomanda ca in camera ta sa-ti faci si o sesiune serioasa de decluttering, adica sa pastrezi numai lucrurile utile, care iti plac sau iti aduc bucurie.Restul fie sa donezi, fie sa arunci la gunoi sau sa duci la containerele de colectare selectiva, la puncte specifice din magazine etc. in vederea reciclarii (daca este posibil).
Eu nu am reusit sa fac asta la capitolul haine, de exemplu.Am multe care nu mai sunt stilul meu, desi marimea este buna.Am zis ca le pastrez in caz ca materialul e decent si doresc sa mai modific cate ceva, fiindca imi place, am masina de cusut.Totusi, se pare ca acel chef nu mai vine si este cazul sa renunt, sa pastrez numai proiectele care imi inspira ceva, pe care le pot actualiza in functie de stilul actual.E valabil si pentru cadouri care nu rezoneaza cu mine si au sfarsit triste intr-un sertar, diverse obiecte, carti pe care nu le-as citi a doua oara sau care nu mi-au placut deloc, plus multe altele care ne aglomereaza locuinta fara macar sa ne dam seama.Succes!

| Miruna333 a răspuns:

Terapie, de acolo vine shimbarea adevarata care iti da reset vietii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa mananci mai putin seara dupa ora 18:00, astfel vei slabi si vei avea un corp sanatos in scurt timp