Cel mai frumos este sa ii spui sincer ce simti. Spune-i indiferent ca iubesti alti baiat sau nu te poti imagina langa el intr-o relatie. Iti garantez ca iti va multumi. Pot fi sanse sa ramaneti prieteni buni. Daca il minti nu e bine deloc.
Ii spui:da-te dracul de aici ca nu vreau sa fiu cu tine(gluma) ii zici ca "nu vreau sa fiu cu tine pentru ca nu simt o afectiune pentru tine. daca odata voi fi astrasa de tine o sa te contactez si poate se va lega o prietenie"
Daca ai vreo prietena pe care sigur nu o place ii poti spune ca ea isi doreste o nunta mare cu el si tu nu vrei sa te pui in calea fericirii lor Daca iti spune ca nu il intereseaza, ii poti raspunde ca a prins ideea.
@ pendula: tie ti'ar placea sa ti se spuna MARSH?
spune'i pur si simplu ca vrei sa ramaneti prieteni, daca are ceva creier va intelege aluzia
Discuta cu el privindu-l in ochi ca sa nu creada ca esti o mincinoasa.Si spune-i lucrurile asa cum sint, ca doar nu comiti o crima. Daca vei minti odata si odata se va afla, ca doar nu doresti sa-ti ajunga dusman si sa te vorbeasca pe la spate. Spune-i adevarul si crede-ma ca te va intelege.Succes
"Uite ce e. eu nu sunt pregatita sa incep o relatie cu tine. Nu te supara pe mine. dar am motivele mele. Daca vrei putem ramane amici.amici buni "
bhubhuaa întreabă: