| anonim007 a întrebat:

Cum as putea s-o fac sa ma iubeasca din nou?
Am fost impreuna 3 zile ne-am certat ne-am impacat apoi ca prieteni
Am avut o conversatie cu varul meu desprea ea in timpul in care fusesem certati nu tocmai corecta si placuta iar ea a vazut-o
Am dezamagito total e suparata pe mine, ce asi putea face?

Răspuns Câştigător
| cισcσℓαтαﺕαєяαтα a răspuns:

Vorbeste cu ea, explica`i.
Spune`i ca te indrepti, dar nu numai ca vorbe ci si cu faptewinking.
Fa`i un cadou`happy.
Scoate`o in orashappy.
Sarut`o. spunandu`i ca o iubesti!:X
happySi. cel mai important. controleaza`ti vorbele si faptele, ca poti sa regreti mai tarziu.
happy
Bafta la impacare:*!

6 răspunsuri:
| denysa a răspuns:

Sa iti ceri iertare sa ii zici ca te`ai schimbat sa iti mai dea o sansa pentru ca incercarea moarte nu are... iar daca ea nu mai simte nimic pentru tine te sfatuiesc sa` lasi balta pentru ca eu nu cred ca iti doresti o relatie in care sentimentul sa nu fie reciproc...

| lallyy a răspuns:

Incearca sa ii faci cadouri frumoase, asta doar daca sti ce ii place mult...incearca pe cat posibil sa ii arati ca o iubesti chiar daca nu ar fi asa

| cισcσℓαтαﺕαєяαтα a răspuns:

@madalina Daca ei s`au certat. iti dai seama ca daca o trateaza cu indiferenta. ei i se rupe?laughing).

| Burzea a răspuns:

Mai bine lasa/daca te vei impaca din nou o sa apara alte discuti si certuri, dar faci cum vrei tu

| madalina_7595 a răspuns:

Nimic.mergi mai departehappy
sau arata`i putina indiferentawinking. daca faci asa sunt sigura ca ai sa reusestiwinking

| madalina_7595 a răspuns:

RaicuRoxana : Indiferenta doare cel mai tare laughing... dar nah faci cum vrei happy