Noi fetele avem o anumita atractie la baieti. Priveste-i, fluturai din gene si aruncai un zambet cuceritor.
Il vei obliga sa vina el la tine. Daca nu privestel dar privestel mereu.\s cand se uita la tine eventual fa cu ochiul. Daca nu va avea nici o reactie, i-al separat si spune ca il placi
Mult noroc, am incredere n tine sa ma tii la curent cu ce se intampla.
Cred ca aacest lucru il poti afla doar cu timpul. daca esti tipul de fata mi indrazneata atunci nu ezita sa-i dai de stire cal simpatiezi, o privire, un gest. Dar daca esti mai timida atunci asteapta si doar cu timpuul vei vedea.Eu simpatizam la fel un baiat din liceu, si doar acum cind a terminat liceul mi-a dat semne de atentie, dar asa am asteptat 2 ani pina sa esim impreuna.
Trebuie sa-ti dai seama prin gesurile fata de tine daca vorbeste cu tine la scoala daca se uita la tine. daca se fereste sa-l vezi cu alte fete ...eu zic sa nul intrebi pentru ca este posibil sa nu-i placa de tine. sper ca te-am ajutat
El mi-a spus ca ii place de mine dar nu stiu daca spune adevarul
Si eu am aceeasi ''problema'', doar ca eu sunt in aceeasi clasa cu el, si ne cunoastem de 3 luni.Doamne ce mi-e teama sa nu afle, adica mi-as dori sa afle, sau eu sa aflu daca lui ii place, sau i-a placut de mine:-