| Geo_4096 a întrebat:

Cum as putea sa aflu daca unui baiat ii place de mine sau nu? Mie imi place foarte mult de el dar nu stiu daca si lui...as vrea sa aflu lucrul asta.Va rog ajutati`ma!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi fetele avem o anumita atractie la baieti. Priveste-i, fluturai din gene si aruncai un zambet cuceritorbatting eyelashes.
Il vei obliga sa vina el la tine. Daca nu privestel dar privestel mereu.\s cand se uita la tine eventual fa cu ochiulbatting eyelashes. Daca nu va avea nici o reactie, i-al separat si spune ca il placi big grin

Mult noroc, am incredere n tinewinking sa ma tii la curent cu ce se intampla.kisskisskiss

34 răspunsuri:
| melania123 a răspuns:

Pai si eu sunt la fel cu un baiat...dar mereu cand trece pe langa mine cu un baiat zice ''ce fata frumoasa'' si chestii din astea dar acum nu trebuie sa te duci u la EL baga-l in seama pe fb si pe mess si la scoala o sa vezi ca o sa te bage in seama la mine a mers BAFTA

| xboxruncart a răspuns:

Ajutati-ma si pe mine mie imi place mult de un baiat dar e mai mare cu 2 ani ca mine mai inainte ne scriam dar acum cind ii scriu nu-mi raspunde ce sa fac ca sa aflu daca ii place de mine. cind ne scriam am intrebat ce face el a spus ca se gindeste la mine si ca ii place dar nu sunt sigura caci de citeca ori a glumit pe seama unor fete. problema e ca nu stiu daca chiar ma place? noi invatam in aceiasi scoala si citeodata ne intalnim pe coridor si el pursisimplu mergind zimbeste sau daca se afla vreo fata linga el o imbratiseaza daca merge pe coridor poate si nici sa nu ma priveasca. ajutati-ma

| xboxruncart a răspuns (pentru Dyenutza_1775):

El mi-a spus ca ii place de mine dar nu stiu daca spune adevarul

| xboxruncart a răspuns:

Cum pot afla daca unui baiat mai mare decit mine cu 2 ani ii place de mine