| KeepCalm a întrebat:

Cum as putea sa ajut pe cineva sa scape de depresie. de 4 zile este asastraight face. Nu mai stiu ce sa fac.
Multumescc:*

Răspuns Câştigător
| pengu a răspuns:

Draga mea... 4 zile nu inseamna chiar depresie. trece printr-o perioada mai dificila si persoana respectiva e mai trista. incearca sa vorbesti cu ea in detaliu despre problema ei, si gaseste punctele acelea pe care probabil ea le vede negative si schimba-le in ceva pozitiv. uite un exemplu: daca abia s-a despartit de prieten si sa spunem ii pare tare rau ca l-a cunoscut etc. ii poti spune ca din relatia asta a putut invata ceva si ma rog mai poti dezvolta.
ideea e sa o ajuti sa ii creasca stima de sine si vada lucrurile mai obiectiv si asa cum sunt de fapt.
multa bafta happy

3 răspunsuri:
| denisa_2911 a răspuns:

Nu cred ca ar putea ajuta nimeni mai bine acea persoana decat psihologu

| paulthe1 a răspuns:

Plimbarile si iesirile in club sunt cele mai bune metode de a o ajuta pe acea persoana,este important sa petrici cat mai mult timp cu el/ea .
Pleaca intr-o excursie , zii ca totul va fi bine ,indiferent de ce s-a intamplat si sunteti norocosi fata de alti oameni,si ca totul va fi bine.
A si zii despre Nlp -->>> www.master-brainpower.com
O sa o/il ajute
Succes !

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plimbarile si iesirile in club sunt cele mai bune metode de a o ajuta pe acea persoana, este important sa petrici cat mai mult timp cu el/ea.
Pleaca intr-o excursie, zii ca totul va fi bine, indiferent de ce s-a intamplat si sunteti norocosi fata de alti oameni, si ca totul va fi bine.
A si zii despre Nlp -->>> www.master-brainpower.com
O sa o/il ajute
Succes!