| d3utzsa a întrebat:

Cum as putea sa am unghiile tari si mai lungi? cum imi cresc putin imediat se rupsad si niciodata nu pot sa mi le tin mai mari

6 răspunsuri:
| Aliiinuuus a răspuns:

Ia-ti lac de unghii de la Avon cu minerale, si eu aveam aceeasi problema, si mi-am luat lac si este foarte bun, si nu mi se mai rup, nici nu mi se mai exfoliaza, si mi-au crescut foarte mari:d

| ღSოiℓεFօгMεεღ a răspuns:

Aceasi problema o am si eu. Probabil ai lipsa de calciu si sunt mai sensibile, ti.as recomanda sa folosesti o vreme un tratament de unghii de la farmacie si cat timp folosesti acest tratament sa nu mai accesezi ojele. Sper ca te.am ajutat. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca mai sanatos, cu mai multe vitamine.
Lacurile Avon sunt mai scumpe si nu se merita.Mai bine du-te la farmacie si ia-ti lac de unghii special.

| melittlelioness a răspuns:

Probabil suna ciudat dar gazul estesolutia.Si eu aveam unghiile subtiri si se exfoliau mereu.Iti cu gaz natural pe unghii si se intaresc imediat.Singura problema e ca este ff greu degasit.In cazul meu, am gasit pe la bunica.
O alta solutie ar fi sa itipui gel pe unghii

...

| oo4099 a răspuns:

Pai tine unghiile in ulei de masline amestecat cu ulei de ricin.Sa fie caldute si maseaza bina. Evita sa dai cu mainile prin materiale care le pot agata si tine pila la indemana pentru ca atunci cand ti se agata sa le pilesti repede.
Pont: pileste unghiile intr-o singura directie pentru ca daca le pilesti in ambele directii se vor exfolia

| DreamGirlforyou a răspuns:

Incearca ulei de ricin la mine a avut efect.Doar ca trebuie sa te dai in fiecare seara eu ma dau inainte de somn..si il aplic exact ca oja...